♡Fremsnakk, “På hytta hos…” og 10 spørsmål om “Det gode hytteliv”♡

I dag skal vi ta et besøk hos Solveig og Anders på Norefjell. Her har de en nydelig hytte med ett helt spesielt kjøkken. Dette kjøkkenet er bare så lekkert, og det var sånn jeg oppdaget denne kontoen til Solveig som heter @grandefoto.no. på ig. Solveig er fotograf og tar de utroligste bilder. Hun har også lagt ut minikurs der hun viser oss hvordan vi kan ta gode instabilder med vårt mobilkamera.

Men nå skal vi ta en prat med Solveig og få ett innblikk i familiens hytteidyll og hytteliv.

1. Fortell litt om dere:

– Vi er en familie på fire med to ungdommer bosatt på Nesodden. Har alltid vært glad i hyttetur, særlig vinterfjellet. Leide i mange år før vi fikk egen hytte.

2.Litt om hytta:

-Vi bygde hytta på Norefjell i 2011,
med både strøm, vann og vei. Norefjell har alt, praktfulle langrennsløyper, stort alpinanlegg, fint turterreng og kort reisevei.

Førbilde av kjøkkenet.
Etter

3.Hvor ofte bruker du hytta?

-Kort reisevei, drøyt 2 timer, gjør at vi får brukt den veldig mye. Nå i disse corona og hjemmekontortider er vi omtrent like mange døgn på hytta som hjemme.

4.Det beste med hyttelivet er?

-Elsker hyttelivet! Vi er mye ute; på ski, i bakken eller på fjelltur. Og – komme hjem med kalde, røde kinn og synke ned foran peisen med varm gløgg 🔥.

5.Noe du ikke kunne klart deg uten på hytta?

-Peis, kaffemaskin og hjemmestrikkede sokker.

6.Noe du aldri i verden vil ha på hytta?

-Plastjuletre. Eller lang reisevei.

7.Tips til aktivitet på hytta?

-Luftpistol med blink, kiting på snø, skitur med vedkubber, yatzy og Alias.

8.Du vet du er på hytta når…..😉😅

-Du setter deg så nærme peisen som mulig, med varm pizza og kald øl og har hele helgen foran deg.

9.Det værste, beste, morsomste eller skumleste du har opplevd på hytta..

-Det beste er å feire jul her med hele storfamilien. Vi er på ski, lager god mat, feirer i julepyntet hytte og folk sover “over alt”.

10.Bålkos og hyttemat: Tips på god hyttemat og drikke ute som inne.

-Hmmm…. et tips er å dekke bordet før avreise. Så kommer man opp, slår på lyset og blir møtt av et staselig dekket bord.

Tusen tusen takk til Solveig for praten og besøket! Her var det bare så trivelig. Skjønner godt at de koser seg her ja, og at de bruker hytta så mye de kan<3

Hyttekroken