Hvilke farger skal vi velge på hytta? Det er så mange valg man må ta, både innvendig og utvendig. Her kommer noen inspirerende bilder jeg har fått tilsendt, og det er litt gøy å se de ulike fargene og valgene forskjellige hytteeiere har valgt på både gulv, vegger og tak. 

Nina Tvenge: Vi har brukt maling fra Pure&original på soverommene. Se neste bilde for hvilke typer.  Fargen på vegg og tak heter “pebble stone”, og på seng/skap “olive drab”.

 Jeg har vasket, grunnet, sparkla, pusset, grunnet, pusset igjen, puttet avisbiter i “sprekkene” mot mot lister oppe og nede, akrylert sprekker og så malt. Dører og karmer i “ground pepper”.

Gunn Helen Gauteplass: Vi har brukt Tyrilin tjærebeis farge Hassel og synes den er super fin. Vi beiset alt før montering og slipper dermed at hvite gliper dukker opp etterhvert.

Inne beiset vi med Tyrilin interiør beis farge Varde. Også her beiset vi alt før montering. Vi beiset med svamp. Veldig bra og bruke.

Lise Myrland Jerstad: Drivved på dør og vegger i stuen. Ser tydelig forskjell på fargen etter materiale på bildet med døren. Vi har skumring på køyesenger og soverom veggene av barna.
Liggende bordene er beiset før montering med gammel t-skjorte til påføring og en annen en til avtørkning. Klikk venyl gulv som ikke føles så kaldt og tåler snø smelting fra sko og klestørk var viktig for oss.

Sølvi Westrum Grøvdal: Hytta malt i kalkstein og uthus og utestue i låverød.

Klikk vinyl i gulv kjøkken/spisestue og gang. Skipsgulv parkett i andre etasje på stue og to soverom.

Ann-Mari Heggem Steinan: Jotun beis i patinagrå. 1 strøk med kvitkalk først da panelen var veldig gul.

Nina Grøtvik: Tømmer BRUN og hvit.

Utblandet ” mocca “. Har det på alle vegger i hytta…bestilte ferdig beiset. Alle tak,vinduer og dører, ble også bestilt ferdig malte i hvit farge.

Hvitpigmentert eikeparkett på alle gulve…stue..hall…loftstue og 4 soverom + hemsrom 😊 …skifer på wc og gang…fliser på badet . ” sement-look ” på baderomspanel. Grå fliser på gulvet.

Anita Grønli: Trebitt Oljebeis i Seterbrun.

Vi bygger hytte på Glåmos. Ønsket ferdigmat panel, men det var veldig dyrt. Valget ble fargen kongle ferdigmat og levert av Vyrk. Billig og god service.

Bente Katrine Hoem: Vi har beiset rupanel med drivved beis, det gir et litt grovt og rustikt utseende. Taket er to strøk med hvitkalket beis. Laminat gulv, moderne grå eik. Dette er en 30 år gammel hytte der alt var gammel gulnet panel. Vi la på nye vegger utenpå de gamle, det samme gjorde vi med gulvet. Fått inn nye vinduer, som selvfølgelig er vedlikeholdsfri.

Venke Pedersen: Tyrilin tjærebeis mellom brun utvendig. 

Tyrilin interiør beis skumring på panelen inne. Hytta er ikke ferdig bygget enda, så blir spennende å se hvordan det blir når panelen kommer opp.

May-Elisabeth Lorenz: Tyrilin farge,: varde. 1 strøk på ny panel. Klikklaminat fra IKEA på golvet.

Tove Skutvik Ingebrigtsen: Tyrilin sort tjære ute.

Har brukt tyrlin grå for gulnet panel,vi har grått rustikk laminatgolv med varmekabler. Vi vannet veggene, hadde på 1 strøk med beis og tørket av med en tørr håndduk.

Anne-Hilde Aakre: Vi har brukt Tyrilin 15 Brun 
Lukter deilig tjære

Janne Flaten Elstad: Mocca interiørbeis lady 1 strøk på gulnet panel.

Wenche Storfjell: Gjøko interiørbeis, hvit med dobbel pigment. 2 strøk på gulnet panel.

Anne Mari Gramnæs: Tyrilin Stølsbrun.1 strøk og tørket av med fille.Nytt panel.

Liesl Mindt: Tyrilin skumring på ny Lotto panel. Gulvet er heltre oljet eikegulv

Heidi Helen Faye Knudsen @heidifajeknudsenHei! Her kommer det noen bilder av hyttefarge ute og inne på hytta.
Inne fikk vi ferdig beiset fra fabrikk – sjøsand fra Bjærtnes sag. Den fargen valgte vi i alle rom i hytta.

Ute brukte vi tyrilin matt farge: svart hatten.

Tusen takk for bilder folkens. Det er så gøy å se. Og følg med! Like rundt hjørnet vil det komme flere inspirerende bilder med div. fargevalg og produkter.

Litt info:

HYTTEKROKEN.BLOGG.NO er på god vei til å bli Norges største hytteblogg. Den skal inneholde alskens tips, råd og inspirasjon til hytta og campingen.  Det tar tid å bygge opp en slik blogg, men jeg er godt på vei, takket være alle Hyttekrokens medlemmer og følgere på facebook og instagram. Denne bloggen skal bli som ett slags stort hyttearkiv med inspirerende bilder som du lett kan finne frem til inne på KATEGORIER på hovedsiden (HJEM) på bloggen. Ta med deg kaffekoppen og kryp opp i sofaen.Kos deg med herlige inspirerende innlegg om interiør, kos, natur og mat fra forskjellige hytter både i Norge og Sverige.

Jeg blogger systematisk om alle rom i hytta, og ellers alt hyttelivet handler om. Det er bare å ta masse bilder når dere først er på hytta og del i vei. Følg også med på ukas tema, og del dine bilder som passer. Hvordan du deler leser du mer om under her.

Er nå i gang med “På hytta hos…”-innlegg. Noen besøker jeg selv, mens hos andre får jeg tilsendt bilder og tekst. Dette er bare så gøy, og det kommer så mye flott fremover 😀

Oversikt over temaukene: (Her har det blitt forandringer underveis pga stor pågang av “På hytta hos…”-innlegg 😉

*Uke 42- : På hytta hos…. fjellhytter

#hyttekrokenblogg_fjellhytta

*Uke 48- : Fargevalg inne og ute: Hvilke farger har du brukt? Beis/maling/lakk?

#hyttekrokenblogg_fargevalg

*Uke 50- : Advent og jul på hytta

#hyttekrokenblogg_jul

 Vil du bli med på “På hytta hos…”, eller dele mange bilder fra din hytte, så send meg bilder på:

* Messsenger/melding/innboks/chat til siden Hyttekroken fb. eller min personlige messenger Tone Merete Abusland eller Instagram sin innboks. På denne måten slipper jeg å redigere hvert bilde.

Du kan også sende meg flere bilder på:

* Mail: hyttekroken@gmail.com

For deling av bare ett eller få bilder:

* Instagram: #hyttekrokenblogg_… med ukas tema bak.

F.eks: #hyttekrokenblogg_bad

#hyttekrokenblogg_loft

*Ellers kan du bare #hyttekrokenblogg på bilder utenom tema. Disse kan jeg blogge om når som helst og innimellom. Litt sånn “livetpåhyttabilder” av akkurat det du føler du vil dele med oss 😉

Jeg tar i mot alle bilder med stor takk 🙂

Ha en strålende dag dere 😀

 

Tone