God søndag! I dag skal dere få besøke Heidi Faye Knudsen @heidifayeknudsen og Atle Knudsen i Valdres. De har bygget hytte av typen Familiehytta, modell Furutangen pluss. Det er så kjekt å få se bilder av forskjellige hyttemodeller og hvordan hver enkelt har gjort det til sitt, med herlig interiør og tekstiler. 

Velkommen på hytta hos Heidi og Atle 🙂

Da vi skulle bygge hytte falt valget på Familiehytta. De hadde fått mye bra omtale og prisen var heller ikke så gal. Modellen vår heter Furutangen pluss. Vi valgte nøkkelferdig, og min mann satt inn peis og pipe. Hytta har grei gang, stue og kjøkken i et, to soverom, et toalett og et bad i 1.etg. I 2 etg. har vi to soverom og en tv stue.

Vi har bygget i Valdres, nærmere bestemt på Vaset. Her koser vi oss så ofte vi kan. Siden vi bor i Fredrikstad, er det et stykke og kjøre (4 timer uten kø). Siden jeg jobber som lærer og har fri i skolens ferie, er vi her også i lengre perioder. Man har jo aldri lyst til å dra fra hytta. 

Min mann har snekret/laget alle møblene vi har ( ute møbler, spisebord, salongbord og konsolbordet i gangen) jeg fikk beisejobben. Vi ville gjerne lage noe selv til hytta og ikke bare kjøpe alt nytt. 

Ute har vi sådd gress, lagt skifer og bygget en liten platting som ligger på en liten høyde bak hytta.
Vi har også bygget en liten bod ekstra som vi bruker til div. redskap, ski og ved.

Vi bruker naturen ofte. Når vi er på hytta går vi fjelltoppturer og går mye på ski på vinteren.

Hilsen Heidi Faye Knudsen

Tusen tusen takk for at dere ville vise frem denne flotte hytta til oss i Hyttekroken. Utrolig artig å se hvor koselig dere har fått det 🙂

I neste uke blir temaet Hyttefarger. Vi kjører på med hele 5 inspirerende innlegg om farger og praktisk interiør. Følg med og kos dere i denne adventstid. Uka etter og resten av desember blir det mer av advent og jul på hytta <3

Litt info:

HYTTEKROKEN.BLOGG.NO er på god vei til å bli Norges største hytteblogg. Den skal inneholde alskens tips, råd og inspirasjon til hytta og campingen.  Det tar tid å bygge opp en slik blogg, men jeg er godt på vei, takket være alle Hyttekrokens medlemmer og følgere på facebook og instagram. Denne bloggen skal bli som ett slags stort hyttearkiv med inspirerende bilder som du lett kan finne frem til inne på KATEGORIER på hovedsiden (HJEM) på bloggen. Ta med deg kaffekoppen og kryp opp i sofaen.Kos deg med herlige inspirerende innlegg om interiør, kos, natur og mat fra forskjellige hytter både i Norge og Sverige.

Jeg blogger systematisk om alle rom i hytta, og ellers alt hyttelivet handler om. Det er bare å ta masse bilder når dere først er på hytta og del i vei. Følg også med på ukas tema, og del dine bilder som passer. Hvordan du deler leser du mer om under her.

Er nå i gang med “På hytta hos…”-innlegg. Noen besøker jeg selv, mens hos andre får jeg tilsendt bilder og tekst. Dette er bare så gøy, og det kommer så mye flott fremover 😀

Oversikt over temaukene: (Her har det blitt forandringer underveis pga stor pågang av “På hytta hos…”-innlegg 😉

*Uke 42- : På hytta hos…. fjellhytter

#hyttekrokenblogg_fjellhytta

*Uke 48- : Fargevalg inne og ute: Hvilke farger har du brukt? Beis/maling/lakk?

#hyttekrokenblogg_fargevalg

*Uke 50- : Advent og jul på hytta

#hyttekrokenblogg_jul

 Vil du bli med på “På hytta hos…”, eller dele mange bilder fra din hytte, så send meg bilder på:

* Messsenger/melding/innboks/chat til siden Hyttekroken fb. eller min personlige messenger Tone Merete Abusland eller Instagram sin innboks. På denne måten slipper jeg å redigere hvert bilde.

Du kan også sende meg flere bilder på:

* Mail: hyttekroken@gmail.com

For deling av bare ett eller få bilder:

* Instagram: #hyttekrokenblogg_… med ukas tema bak.

F.eks: #hyttekrokenblogg_bad

#hyttekrokenblogg_loft

*Ellers kan du bare #hyttekrokenblogg på bilder utenom tema. Disse kan jeg blogge om når som helst og innimellom. Litt sånn “livetpåhyttabilder” av akkurat det du føler du vil dele med oss 😉

Jeg tar i mot alle bilder med stor takk 🙂

Ha en strålende dag dere 😀

 

Tone