Annonse- I samarbeid med @bakerenogkokken kan Hyttekroken få gi bort en råstilig Partycooler til en heldig vinner på @hyttekroken instagram. Dette er et kjøleskap du kan ha ute på verandaen som kan romme opp til 50 liter iskaldkald drikke.

Denne er staselig og perfekt til varme sommerkvelder, og ikke minst til ett aldri så lite hageparty. Denne kan fort bli festens midtpunkt, så bli med på vår giveaway da vel, så blir denne kanskje din!

For å delta må du:

  1. Gå inn på instagram og følg @bakerenogkokken, @hyttekroken og @hk_hjemoghytte.
  2. Tagg en venn i kommentarfeltet under bildet med Giveaway på @hyttekroken instagram. Du kan delta så mange ganger du vil. Hver kommentar med ny tagg er som ett lodd for å delta. Jo flere kmmentarer, desto større sjanse har du for å bli trekt ut og bli den heldige vinner.

Frist for å delta går ut søndag 5.juli kl.23.59.

Bli med da vel!

Ta gjerne en titt på nettsiden til Bakeren og kokken og se alt det fine de har. https://bakerenogkokken.no/

Litt mer info om Partycooleren her:

Havsö Partycooler 50L – Rustfritt stål

Perfekt til fest eller grillaften!

Med denne Partycooler i rustfritt stål klarer du å holde drikkevarene kalde under sommerkvelden på terassen eller uteplassen. Med et volum på 50 liter garanteres du og dine gjester plass til alle drikkevarene, den rommer faktisk hele 85 stk 33 cl bokser!

Praktisk utstyrt med 2 mindre avlastningsbord og 2 vinkurver, så egner denne Partycooleren seg utmerket til mange ulike drikkevarer. Du finner i tillegg 2 kurver innvendig som passer til mindre flasker og  beholdere. Helt klart en livredder under sommeren!Spesifikasjoner:– Farge: Sølv.- Materiale: Rustfritt stål.- Volum: 50 liter. – Kapasitet: 85 st 33 cl bokser.- Energiklasse: A+. – Temperatur: 0-16 grader.- Kabellengde: 2 meter. 

Masse lykke til:)

Tone