Heisann!

Ja, da er nok en hyttehelg over. Denne gangen tok jeg toget rett etter jobb på fredag. Kjell har arbeidshelg, så da er det ganske lettvint å gå fra St.Olav der jeg jobber, og rett nede på Marienborg togstasjon. Turen til Sparbu tar ca 2 timer, og jeg ble hentet av min yngste datter Kristin som har ferie. Denne gangen var vi bare 8 stk på hytta, haha;) Vi er ofte 10 stk, så velkommen til Casa kaos:D

På hytta har vi stadig nye prosjekter. Nå har vi invistert i 2 nye markiser som kan skjerme av både for litt sol og regn. Jeg har handlet inn noen nye parasoller, stolputer, gassgrill og kjøpt både skap til ene barnerommet og ny stereobenk. Det har vært så mye godt vær, så vi ha ikke rukket å montere alt ennå. Vi har laget sitronsaft og lagt ut film med oppskrift. Sommerbord i fjæra har vi også dekket. Nå står oppussing av en gammel tresofa og 2 stoler for tur. De skal pusses og få ett strøk terrasseolje eller beis.

Jeg har sen ferie i år, så jeg skal jobbe 2 uker til. Da blir det 4 uker med familiekos. Hytteferie er jo midt i blinken for meg, for jeg er jo ikke så glad i å reise. Noen turer hjemme blir det nok også, for å vanne blomster og kanskje fikse og rydde litt når man har fri.

Ellers sliter jeg fremdeles med nakken. Derfor lite blogging. Jeg går til behandling, men det går trekt. Jobber bare 60% ennå da jeg ikke klarer å sitte foran pc og stå statisk over lang tid og må ha dager på å komme meg imellom øktene. Jeg kan ikke sykle til jobb og det er til og med vondt å gå trimturer. Det beste er å sulle rundt i sitt eget tempo og være i aktivitet.

Nå er jeg så heldig ha flere hjelpere med meg i Hyttekroken. Jeg får hjelp til å sette sammen videoer, skrive blogg (jeg dikterer), styre facebook og instagram. Men det er jeg som har kontakt med Hyttekrokens samarbeidspartnere og står for det meste av planleggingen.

Vi er snart ferdig med en Giveaway, og en ny stor flott kommer ut om noen dager. Det er bare å glede seg.

Nå står en ny jobbuke for tur, og været ute er litt bob bob. Det har vært skikkelig tørt etter mye godt vær, så litt regn gjør godt.

Ha en fin uke da dere og husk å tagg deres hyttebilder med #hyttekroken eller @hyttekroken, så er det kanskje ditt bilde jeg deler neste gang på instagram:)

Tone