Annonse: Hyttekroken er så heldig at vi i samarbeid med Bålstedet.no @baalstedet kan få gi ut 2 Solo Stove Bonfire Kit bålkjele til en heldig vinner dens venn. Disse to tilsammen har en verdi på hele 10 000 kr. Du får også bunnring og trekk på kjøpet.

For å delta må du:

  1. Gå inn på instagram og følg @baalstedet, @hyttekroken og @hk_hjemoghytte.
  2. Tagg en venn i kommentarfeltet under bildet med Giveaway på @hyttekroken instagram. Du kan delta så mange ganger du vil. Hver kommentar med ny tagg er som ett lodd for å delta. Jo flere kommentarer, desto større sjanse har du for å bli trekt ut og bli den heldige vinner. Både du og din venn vinner hver sin bålkjele.

Frist for å delta er søndag 19.juli kl.23.59.

Ta gjerne en titt inne på nettsiden til Baalstedet.no: https://baalstedet.no/collections/

Litt info om bålkjelen:

Solo Stove Bonfire er en rentbrennende, røykfri bålpanne. Beskytt marka rundt bålet med å bruke en kjele. Den gir ingen demping på bålfølelsen. Snarere tvert i mot. God varme, begrenset røyk, masse kos. Perfekt som alternativ til bålpanne på hytte, camping eller hjemme i hagen.

Den har doble vegger, da den tilfører ferdig varmet luft i toppen av kjelen. Dette gjør at gassen fra forbrenningen også forbrennes, som igjen fører til veldig lite røyk. Alle som har fyret bål før vet at røyken er en stor plage. Det slipper man når denne blir varm.

Hull i siden gjør også at flammene får luft, som gjør hele prosessen en god del lettere. Man må ikke være bål-ekspert med Solo Stove Bonfire.

Størrelse

Høyde: 35.5cm

Diameter: 49.5cm

Vekt: 9kg

Har du lyst på en slik flott bålkjele, så gå inn på Hyttekroken, finn dette bilde og delta da vel!

Lykke til!

Tone