Ja, nå er det lenge siden sist jeg har blogget.

Grunnen til det er jo min nakke. Jeg må være forsiktig og finne gode arbeidsstillinger. Jeg trener, gjør øvelser og går til behandling. Det går opp og ned ang smerter, men jeg tåler ingen ting. Her om dagen gikk oppvaskmaskina i stykker, og jeg måtte vasker kopper for hånd. Det tålte jeg ikke, så da ble jeg mye værre igjen.

De går fint å holde på med instagram, og nå skrive noen ord på bloggen da jeg har funnet meg en god arbeidsstilling. Jeg kan ikke sitte ved spisebordet eller i sofaen. Jeg sitter i en god stresslesstol, bakoverlent så jeg får god støtte til nakken. Jeg har kjøpt meg nettbrett med tastatur som jeg har oppå en pute i fanget. Tennisalbuen er også borte, så noe er jo i bedring.

Kjøpte meg massasjepute, men da klarte jeg jeg å massere på meg det gnagsåret i nakken, haha:D Er det mulig liksom..

Ellers får jeg jo god hjelp av mine døtre Kine og kristin. De er jo med på Hyttekroken de også. Det er de som styrer facebookgruppa, og de hjelper til med både bilder og tekst på istagram også.

Jaja, nok om min nakke..

Nå er det bra nydelig ute! For ett vintervær. Ser på instagram at mange måtte grave seg frem til inngangsdøra på hytta i helga. Vi er hjemme for å pleie en nyopperert hund, men vi var på hytta forrige helg, og det var bare helt magisk.

Nei, da må jeg komme i gang med noe her. Gutta har dratt på skitur, og jeg skal begynne å rydde litt hus.

God helg til alle<3