Hei dere! Nå har vi hatt en periode med rett og slett drittvær her i trøndelag. Det har regnet, blåst, snødd og det vært kaldt. Vi hadde jo en topp påske og mange fine dager etter påske også, så nå har jeg ett håp om at det skal bli noen fine dager fremover i følge værmeldingen. Men du verden så fint og grønt det har blitt! Vi har faktisk klipt plenen før 17.mai i år! Ja, det har jeg ikke opplevd før.

For 3 uker siden var vi på hytta og da fikk jeg tatt masse bilder. Vi er mange, så det er ikke så enkelt da det fort blir litt rot rundt om kring, haha, men det er så trivelig at alle vil komme. Bildene var til et spesielt formål, så dere få bare vente å se, hihi;) Men noe deler jeg med dere her og på instagram.

Det har gått litt trått med bloggen i det siste. Jag har pådratt meg en skikkelig betennelse fra kjeven, nedover halsen og ned både foran og bak skulderen. Det har vært så ille at jeg ikke har fått sovet, og det er trangt nedover halsen når jeg puster. Har begynt til fysioterapaut og skal igjennom flere behandlinger. Jeg sitter mye med pc på jobb også, så når det i tillegg ble mye blogging på kveldstid, så ble det sikkert for mye. Jeg har måttet roe litt ned på pc-bruken på ettermiddagene, så derfor har det blitt litt mindre innlegg etter påske. Må vel gjøre litt om på min arbeidsplass hjemme, så jeg får bedre arbeidsstilling. Men jeg håper dette går raskt over, så jeg kan komme i gang med alle innleggene som venter. Jeg har jo flere “På hytta hos…”-innlegg på vent, så her må jeg bare smøre meg med tålmodighet selv om jeg bare vil kjøre på.

Kjedelig når helsen skranter, så derfor har jeg satt meg mål fremover om å bli sprekere. Har etter påske begynt å sykle til jobb, og det blir skikkelig trim hjemover da det bare er oppover. Tur-retur Heimdal – St.Olav er en fin strekning å sykle. Så her er det bare å brette opp ermene og ikke falle for fristelsen til å rusle bort til tog eller busstasjonen. Og ikke nok med det! Jeg har jo stor hund også som krever masse trim, så jeg har allerede kommet godt i gang, og det har gått bedre enn forventet faktisk! Nå skal jeg bli så sprek så, haha 😀

I morgen er det 17.mai, og det skal bli så koselig. Det skal bli deilig vær, så etter å ha sett på toget her på Heimdal, blir det lunsj og kaker her ute i hagen etterpå med hele familien. Etter det settes kursen mot hytta, og jeg gleder meg sånn. Hele storfamilien skal samles og vi skal se MGP og kose oss;)

Jeg vil ønske alle en koselig 17.mai og en riktig god helg uansett om dere er på hytta eller hjemme.

Gratulerer med morgendagen, og nyt helgen dere 😀

Hipp hipp hurra for 17.mai!

Tone