Hei! Da er påska over og det har vært så travelt de siste dagene. Jeg skulle egentlig legge ut bilder fra min egen hyttepåske, men har rett og slett ikke rukket det. Så nå går vi videre og fortsetter med “På hytta hos…”.

Vi skal i dag besøke Line Ottesen @hytta_fjellstua og hennes hytteparadis.

Så da sier jeg bare; Velkommen på hytta hos Line Ottesen og familien:

Dette er en familie hytte og vi er to familier som deler på hytta og to forskjellige stiler. Jeg liker å pynte hytta med pynt, mens min svigerinne ikke vil ha noe pynt.

Hytta er en saltdalshytte. Den var ferdig bygget i 2013. Før dette sto det en gammel hytte fra 30 tallet, men siden vi skulle få vann og kloakk og det ikke passet inn i den hytta som sto der, bestemte vi for å bygge en ny.

På våren pynter jeg hytta med grønt, på sommeren pynter jeg hytta maritimt, og høsten pynter jeg hytta med begunder rødt. Og jul blir rød og påske gul.

Finner mye inspirasjon på insta og ved å gå i interiørbutikker.

Mvh Line Ottesen

Tusen tusen takk Line for at du ville dele dette med oss. For en perle! Skjønner godt at dere trives her ja.

Tone