“På hytta hos”.. har blitt populære innslag her på bloggen. Interessen er stor for å bli med. Hadde 50 påmeldte før jul og over 60 nye nå. Det er mye inspirasjon å hente i alle disse hyttene, og det er artig å få se hvordan hytteeiere fra hele Norge har det på drømmeplassen sin.

I dag skal vi besøke hytta til Inger Johanne @ingerjohanne57 i Ålvundfjorden, 2 mil fra tettstedet Sunndalsøra på Nordmøre. Hun viser oss en lys, trivelig innholdsrik hytte med nydelig utsikt. Her er det god plass og hvert ett rom har fått ett personlig og koselig preg.

Her skal hun selv få fortelle fra sitt hytteliv. Velkommen på hytta hos Inger Johanne;

Hei! Hytta er egentlig fra 1959. Vi overtok den i 1986 og pusset den opp. Tok den i bruk 1989. Siden gang har den blitt pusset og flikket på i takt med at familien har vokst. Påbygg med ny spisestue for 3 år siden.

Kjøkkenkroken
Spisestua. Påbygg for 3 år siden.

Vi er nå 13 snart 14 som bruker hytta både sommer og vinteren. Her trives store og små.

Gang
Bade og vaskerom
Loftet
Lekekroken til barnebarna

Jeg og min mann er henholdsvis 61 og 63 år. Vi har 3 barn og svigerbarn og 5 barnebarn. Vi feirer bursdager og påske, pinse, da er alle samlet. Store deler av sommerferiene. Nyttårshelger.

Vakker blomstring av rododendron rundt hele hytta.

Vi bor bare 2 mil fra hytta. Så i vår/sommerhalvåret pendler vi. Hytta er vårt andre hjem.

Mvh. Inger Johanne.

Ja, her var det virkelig trivelig. Skjønner godt de koser seg her. Tusen tusen takk til Inger Johanne som ville dele dette med oss i Hyttekroken. Det setter vi stor pris på:)

Tone