På hytta kan man kose seg litt ekstra, og hva med å slå til med en nydelig tacopai! Dette er en av favorittene her på hytta.

5-6 personer

Deig:

8 dl mel

1 ts salt

4 ts bakepulver

100 gr smør (skal ikke smeltes)

3 dl melk

  • Kna smør og mel sammen.
  • Tilsett resten og elt det godt sammen.
  • Trykk deigen godt utover i en stor langpanne.

Fyll 1

800 gr kjøttdeig

2 poser tacokrydder

2 dl vann

2 hakket løk

  • Stek kjøttdeigen og bland i resten.
  • La det småkoke i 5 min.
  • Fordel dette oppå deigen

Fyll 2

8 tomater eller 2 pakker hakkede tomater

8 ss chillisaus

4 dl creme fraiche

8 ss majones

hvit pepper

4 dl ost

  • Bland alt dette godt sammen
  • Fordeles oppå fyll 1

Topping

2 løk

Revet ost

  • Fordel 2 løk i ringer oppå fyllet
  • Dryss revet ost over til slutt
  • Stekes på nederste rille i 20-30 min på 200*C

Server gjerne med ruccola, Tortilla eller Nacho Chips til.

Lykke til og håper det vil smake!

Tone