Mange etterspør innlegg fra små hytter også 🙂 Så her kommer det ett fra ei koselig hytte på 23m2. Hytteeier Mari skal selv få fortelle litt fra sin koselige hytte!

Så da sier jeg bare,

Velkommen på hytta hos Mari @mari.c.sivertsen og Morten 🙂

Hei! Vi har ikke fjellhytte eller hytte ved sjøen. Vi har hytte midt inni skogen i Vest Agder.

Det er en odels-eiendom på nesten 500 mål som min pappa har bygd opp fra ingenting helt fra han overtok når han var 18 år. 

Det er 2 (3) hytter på eiendommen. Pluss utedo, garasje og etterhvert et samlingshus. Vår hytte er på hele 23 kvm. Å der “bor” vi 2 voksne og 2 barn på 8 og 3 år. Vi har bygd den om etter at vi fikk barn nr 2 for å utnytte plassen best mulig. 

Mvh Mari Sivertsen 😊

Artig å se hvor godt de har utnyttet plassen, å ikke minst få se hvor koselig de har fått det. Skjønner godt de trives her ja 🙂 Tusen tusen takk for titten <3

Litt info:

HYTTEKROKEN.BLOGG.NO er på god vei til å bli Norges største hytteblogg. Den skal inneholde alskens tips, råd og inspirasjon til hytta og campingen.  Det tar tid å bygge opp en slik blogg, men jeg er godt på vei, takket være alle Hyttekrokens medlemmer og følgere på facebook og instagram. Denne bloggen skal bli som ett slags stort hyttearkiv med inspirerende bilder som du lett kan finne frem til inne på KATEGORIER på hovedsiden (HJEM) på bloggen. Ta med deg kaffekoppen og kryp opp i sofaen.Kos deg med herlige inspirerende innlegg om interiør, kos, natur og mat fra forskjellige hytter både i Norge og Sverige.

Jeg blogger systematisk om alle rom i hytta, og ellers alt hyttelivet handler om. Det er bare å ta masse bilder når dere først er på hytta og del i vei. Følg også med på ukas tema, og del dine bilder som passer. Hvordan du deler leser du mer om under her.

Er nå i gang med “På hytta hos…”-innlegg. Noen besøker jeg selv, mens hos andre får jeg tilsendt bilder og tekst. Dette er bare så gøy, og det kommer så mye flott fremover 😀

Oversikt over temaukene: (Her har det blitt forandringer underveis pga stor pågang av “På hytta hos…”-innlegg 😉

*Uke 42- : På hytta hos…. fjellhytter

#hyttekrokenblogg_fjellhytta

*Uke 48- : Fargevalg inne og ute: Hvilke farger har du brukt? Beis/maling/lakk?

#hyttekrokenblogg_fargevalg

*Uke 50- : Advent og jul på hytta

#hyttekrokenblogg_jul

 Vil du bli med på “På hytta hos…”, eller dele mange bilder fra din hytte, så send meg bilder på:

* Messsenger/melding/innboks/chat til siden Hyttekroken fb. eller min personlige messenger Tone Merete Abusland eller Instagram sin innboks. På denne måten slipper jeg å redigere hvert bilde.

Du kan også sende meg flere bilder på:

* Mail: hyttekroken@gmail.com

For deling av bare ett eller få bilder:

* Instagram: #hyttekrokenblogg_… med ukas tema bak.

F.eks: #hyttekrokenblogg_bad

#hyttekrokenblogg_loft

*Ellers kan du bare #hyttekrokenblogg på bilder utenom tema. Disse kan jeg blogge om når som helst og innimellom. Litt sånn “livetpåhyttabilder” av akkurat det du føler du vil dele med oss 😉

Jeg tar i mot alle bilder med stor takk 🙂

Ha en strålende dag dere 😀

Tone