Hei og god søndag kjære lesere 🙂 I dag skal vi ta en titt på denne Nordlandshytta av typen Polar 98. Hytteeier Charlotte skal selv fortelle om sin hyttedøm.

Så da sier jeg bare,

Velkommen på hytta hos Charlotte @nordisk_stil og Jørgen 🙂

Hei! Vi er en familie på fem + hund og har hytte i Rauland, type Nordlyshytter /Polar98 med tilpasninger.

Hytta ligger rett inntil både alpinbakkene og langrennsløypene. Vi er på hytta så ofte vi kan, og har gjerne med venner og familie. Julen og nyttår feires alltid på hytta.

Vi har bygget senger, sengegavl og møbler i entreen selv. Sengene er bygget slik at det er plass til ekstra madrass under sengen. Møblene i entreen er beiset i samme farge som veggene for å «ta minst mulig plass».

Vi er veldig fornøyde med utformingen av hytta og de tilpasningene vi har gjort.

Ja, dette var lekkert. Skjønner godt at denne familien koser seg her ja 🙂 Tusen takk for at dere ville dele denne flotte hytta med oss i Hyttekroken <3

Litt info:

HYTTEKROKEN.BLOGG.NO er på god vei til å bli Norges største hytteblogg. Den skal inneholde alskens tips, råd og inspirasjon til hytta og campingen.  Det tar tid å bygge opp en slik blogg, men jeg er godt på vei, takket være alle Hyttekrokens medlemmer og følgere på facebook og instagram. Denne bloggen skal bli som ett slags stort hyttearkiv med inspirerende bilder som du lett kan finne frem til inne på KATEGORIER på hovedsiden (HJEM) på bloggen. Ta med deg kaffekoppen og kryp opp i sofaen.Kos deg med herlige inspirerende innlegg om interiør, kos, natur og mat fra forskjellige hytter både i Norge og Sverige.

Jeg blogger systematisk om alle rom i hytta, og ellers alt hyttelivet handler om. Det er bare å ta masse bilder når dere først er på hytta og del i vei. Følg også med på ukas tema, og del dine bilder som passer. Hvordan du deler leser du mer om under her.

Er nå i gang med “På hytta hos…”-innlegg. Noen besøker jeg selv, mens hos andre får jeg tilsendt bilder og tekst. Dette er bare så gøy, og det kommer så mye flott fremover 😀

Oversikt over temaukene:

*Uke 42-48: På hytta hos…. fjellhytter

#hyttekrokenblogg_fjellhytta

*Uke 46-47: Fargevalg inne og ute: Hvilke farger har du brukt? Beis/maling/lakk?

#hyttekrokenblogg_fargevalg

*Uke 48-49: Advent på hytta

#hyttekrokenblogg_advent

*Uke 50-52: Jul på hytta

#hyttekrokenblogg_jul

 

 Vil du bli med på “På hytta hos…”, eller dele mange bilder fra din hytte, så send meg bilder på:

* Messsenger/melding/innboks/chat til siden Hyttekroken fb. eller min personlige messenger Tone Merete Abusland eller Instagram sin innboks. På denne måten slipper jeg å redigere hvert bilde.

Du kan også sende meg flere bilder på:

* Mail: hyttekroken@gmail.com

For deling av bare ett eller få bilder:

* Instagram: #hyttekrokenblogg_… med ukas tema bak.

F.eks: #hyttekrokenblogg_bad

#hyttekrokenblogg_loft

*Ellers kan du bare #hyttekrokenblogg på bilder utenom tema. Disse kan jeg blogge om når som helst og innimellom. Litt sånn “livetpåhyttabilder” av akkurat det du føler du vil dele med oss 😉

Jeg tar i mot alle bilder med stor takk 🙂

Ha en strålende dag dere 😀

Tone