Går du med en drøm om å lage ditt eget utekjøkken? Jannicke Løding fra Verdal gjorde det, å se hva hun fikk til! Hun har hytte ved vakre Borgenfjord i Steinkjer kommune i Trøndelag. Jannicke og mannen har planlagt og gjort alt selv både når det gjelder utekjøkkenet og selve hytta. 

Jannicke er 37 år og driver sitt eget firma, Jannicke Interiør. Hun tilbyr tjenester i forbindelse med salg av bolig, oppussing av bolig, nybygg og egentlig alt som har med interiør og gjøre.

Platene som er brukt er finskfiner (forskalingsfiner). Trevirket er impregnert og noe sibirsk lerk. Utestua er laget av sibirsk lerk, betongvegg og osb-plater som er malt med dempet sort. Glassdørene er bestilt på mål og levert av Grøtan Glass og Aluminium, Verdal. 

Måtte bare ta med litt bilder av den flotte utestua til Jannicke også.

Ja, fikk man ikke inspirasjon av dette, så vet ikke jeg! Fantastisk flott med frodige urter og beplantning. Tusen takk til Jannicke for at vi fikk bruke disse flotte bildene. Dere skal få se mer av denne stilige hytta ved en senere anledning.

Neste temauke skal handle om Uteplassen. Der kan dere dele alt som omhandler uteplassen rundt hytta som for eksempe: hytteveggen, blomster, berg, utemøbler, plattingen, paviljongen, basseng, boblebad, pynt og stæsj ol.  #hyttekrokenblogg_uteplass og bli med å bloggen da vel 😀

Litt info:

Jeg skal blogge om alle rom i hytta til slutt. Det er bare å være forberedt og ta masse bilder når dere først er på hytta. Følg med på ukas tema etter hvert, og del gjeldende rom med oss 😀 

Etter hvert kommer jeg til å lage blogginnlegg som skal hete “På hytta hos..”  Der vil jeg ta for meg bare en og en hytte om gangen. Det blir morro. Noen vil jeg besøke, men for det meste kommer jeg til å bruke bildene dere deler med meg. Så her er det om å dele flest mulig rom. Jeg kommer til å spørre hver enkelt om det er greit først. 

Oversikt over temaukene:

 

* Uke 32 Uteplassen: Blomster, platting, berg, boblebad ol.           

#hyttekrokenblogg_uteplass

 

* Uke 34 Sjøhytta:

#Hyttekrokenblogg_sjøhytta

 

* Uke 36 Hyttemodell: Hvilen hytte har du? Bygd selv? Firma? Send meg utvendige bilder av hytta:

#hyttekrokenblogg_hyttemodell eller #hyttekrokenblogg_hyttami

 

 Vil du jeg skal skrive om akkurat din hytte, så send/del bilder med meg på:

* Mail: hyttekroken@gmail.com

* Facebook: chat, eller under eget innlegg om temaet på veggen.

* Instagram: #hyttekrokenblogg_… med ukas tema bak.

F.eks: #hyttekrokenblogg_bad

#hyttekrokenblogg_loft

Eller bare #hyttekrokenblogg

Fint hvis dere vil legge ved litt informasjon om bildene dere deler/sender meg. Koselig å skrive litt om hvert enkelt bilde. F.eks, alder på hytta, hvor i landet den ligger osv. Gjør det dere føler for. Det er uansett morsomt å samle masse temabilder på en plass. Så bare del alle slags bilder med meg. Jeg tar i mot alle med stor takk 🙂

Ha en strålende dag dere 😀

 

 

Tone