Så nydelig vær vi har da dere! Mange koser seg vel med matlaging ute i det fri. Det er så varmt her i Trøndelag, så bloggen blir litt nedprioritert for tiden, haha 😀 Over 33 grader her en dag, så det bades mye for tiden. 

Jeg har ikke fått inn så mange bilder av utekjøkken og grillplasser, så i dette innlegget blir det bare 5 bilder. De tre første er fra det koselige utekjøkkenet fra @uteinne_garnogpinne  Går an å lage mat her ja, ser jeg. 

 

Det 4. bildet er fra bålplassen til @2nesov  Kjempekoselig å sitte rundt bålpanna her ja 🙂

5. og siste bildet kommer fra Nina Grøtvik. Sjekk de tøffe benkene da! 

Tusen takk for flotte bilder dere har latt meg dele. Veldig artig å se hvor kreative dere er. I neste innlegg vil jeg dele Hyttekrokens egn bålplass med dere, så bare følg med!

Neste temauke skal handle om Uteplassen. Der kan dere dele alt som omhandler uteplassen rundt hytta som for eksempe: hytteveggen, blomster, berg, utemøbler, plattingen, paviljongen, basseng, boblebad, pynt og stæsj ol.  #hyttekrokenblogg_uteplass og bli med å bloggen da vel 😀

Litt info:

Jeg skal blogge om alle rom i hytta til slutt. Det er bare å være forberedt og ta masse bilder når dere først er på hytta. Følg med på ukas tema etter hvert, og del gjeldende rom med oss 😀 

Etter hvert kommer jeg til å lage blogginnlegg som skal hete “På hytta hos..”  Der vil jeg ta for meg bare en og en hytte om gangen. Det blir morro. Noen vil jeg besøke, men for det meste kommer jeg til å bruke bildene dere deler med meg. Så her er det om å dele flest mulig rom. Jeg kommer til å spørre hver enkelt om det er greit først. 

Oversikt over temaukene:

 

* Uke 32 Uteplassen: Blomster, platting, berg, boblebad ol.           

#hyttekrokenblogg_uteplass

 

* Uke 34 Sjøhytta:

#Hyttekrokenblogg_sjøhytta

 

* Uke 36 Hyttemodell: Hvilen hytte har du? Bygd selv? Firma? Send meg utvendige bilder av hytta:

#hyttekrokenblogg_hyttemodell eller #hyttekrokenblogg_hyttami

 

 Vil du jeg skal skrive om akkurat din hytte, så send/del bilder med meg på:

* Mail: hyttekroken@gmail.com

* Facebook: chat, eller under eget innlegg om temaet på veggen.

* Instagram: #hyttekrokenblogg_… med ukas tema bak.

F.eks: #hyttekrokenblogg_bad

#hyttekrokenblogg_loft

Eller bare #hyttekrokenblogg

Fint hvis dere vil legge ved litt informasjon om bildene dere deler/sender meg. Koselig å skrive litt om hvert enkelt bilde. F.eks, alder på hytta, hvor i landet den ligger osv. Gjør det dere føler for. Det er uansett morsomt å samle masse temabilder på en plass. Så bare del alle slags bilder med meg. Jeg tar i mot alle med stor takk 🙂

Ha en strålende dag dere 😀

 

 

Tone