Hei 🙂 I helga var det endelig hyttehelg igjen. Hadde det vært opp til meg, så hadde det blitt hytta hver eneste helg. Jeg simpelthen elsker hyttelivet. Det er mitt andre hjem.

Men vi har da ande plikter og gjøremål også. Min samboer jobber turnus, så det blir ikke hytta hver helg for å si det sånn. Men, når vi først kommer oss på hytta, ja, da er det bare helt fantastisk godt.

Det er så deilig å kjenne roen, fuglesang, måker og duften av frisk natur og saltvann. Jeg klarer knapt å ha på radio eller spille musikk. Naturens egne spill og lyder er bare så beroligende og jeg bare nyter det. Men for all del, musikk sang og morro er jo skikkelig gøy en gang i blant det også. Det leste du jo etter forrige helgs blogginnlegg 😉

I helga gjorde vi ikke så mye annet enn å klippe litt plen, gå tur og bare nyte livet på landet. Det å gå tur på hytta er bare så deilig. Da bytter vi ut asfalt med koselige grusveier. Det er så koselig å gå tur ved frodige grøftekanter med fargerike markblomster, sommerfugler, humler og bier. Sjø og åker. Store grønne enger med geiter, alpakka, hester og kyr. Det å dele og oppleve det du ser med din beste venn og kjæreste. Ja, bedre kan jeg ikke få det akkurat da <3

Ikke langt unna hytta har vi en av Trøndelags største jordbær og bringebærprodusenter. De første bærene er modne allerede nå, og smakte bare helt nydelig.

En after-tur måte vi ha 😉 

Dette var lørdagens tur på Sparbu med utsikt over vakre Borgenfjord. Søndag gikk turen til Mære kirke.

Dette var helgas hytteliv. Andre helger kan bestå av at storfamilien samles, snekering, maling, hagearbeid, vasking og andre nødvendige ting som man må prioritere en gang i blant. 

Lørdags morgen under en kaffekopp og litt lesestoff, kom jeg på at det hadde vært koselig å spørre dere følgere om hva dere gjorde i helga. Kanskje dere ville dele ett øyeblikksbilde med meg?

Og det gjorde dere! Følg med på neste blogginnlegg, for da skal jeg dele med dere hva andre hytteeiere gjorde i helgen 😉

 

 

 

Tone