God søndag kjære følgere! Her kommer siste innlegg om hyttebad. Koselig at dere deler bilder med oss. Så flott dere har det og så flinke dere er på ting, tang og stæsj for å gjøre det hyggelig! Det inspirerer meg i hverfall.

Starter med bildet over her som er fra hytta til @jannedrag. Så utrolig tøft med denne steinvasken!

Så deler @ingerlisebk 2 bilder med oss fra sin koselige hyttedo fra fjellhytta si.

@symagi78 deler også ett bilde fra sitt moderne og røffe bad.

Til slutt deler @tri_pe 5 flotte bilder med oss fra sitt hyttebad.

Så smart og praktisk hun har fått det til. Og sjekk det lekre bildet 🙂

Utrolig hvor mye pynt kan gjøre med ett rom. Her var det virkelig trivelig ja 😀

Tusen takk til alle som sender inn bilder som dere vil dele med Hyttekroken. Fortsett med det. Og husk jeg vil ha av alle typer hytter og sommerhus. Gamle og nye. Store og små. Del også bilder fra tema vi allerede har skrevet om. Jeg legger det i arkivet, og kommer til å dele det med dere i nye innlegg.

Etter hvert kommer jeg til å lage blogginnlegg som skal hete “På hytta hos..”  Der vil jeg ta for meg bare en og en hytte om gangen. Det blir morro. Noen vil jeg besøke, men for det meste kommer jeg til å bruke bildene dere deler med meg. Så her er det om å dele flest mulig rom med meg 😀 Jeg kommer til å spørre hver enkelt om det er greit først.

 

Litt info:

Jeg skal blogge om alle rom i hytta til slutt. Det er bare å være forberedt og ta masse bilder når dere først er på hytta. Følg med på ukas tema etter hvert, og del gjeldende rom med oss 😀 

Oversikt over temaukene:

 

* Uke 26 Hytteloft/hems:

#hyttekrokenblogg_loft eller #hyttekrokenblogg_hems

 

* Uke 28 Hytte-utestue:

#hyttekrokenblogg_utestue

 

* Uke 30 Utekjøkken, peis, grillplass:

#hyttekrokenblogg_utekjøkken

 

* Uke 32 Uteplassen: Blomster, platting, berg, ol.           

#hyttekrokenblogg_uteplass

 

* Uke 34 Sjøhytta:

#Hyttekrokenblogg_sjøhytta

 

* Uke 36 Hyttemodell: Hvilen hytte har du? Bygd selv? Firma? Send meg utvendige bilder av hytta:

#hyttekrokenblogg_hyttemodell eller #hyttekrokenblogg_hyttami

 

 Vil du jeg skal skrive om akkurat din hytte, så send/del bilder med meg på:

* Mail: hyttekroken@gmail.com

* Facebook: chat

* Instagram: #hyttekrokenblogg_… med ukas tema bak.

F.eks: #hyttekrokenblogg_bad

#hyttekrokenblogg_loft

Eller bare #hyttekrokenblogg

Fint hvis dere vil legge ved litt informasjon om bildene dere deler/sender meg. Koselig å skrive litt om hvert enkelt bilde. F.eks, alder på hytta, hvor i landet den ligger osv. Gjør det dere føler for. Det er uansett morsomt å samle masse temabilder på en plass. 

Ha en strålende dag dere 😀

 

 

Tone

 

 

 

#hytte ,  #hyttebad ,  #bad ,  #hytteliv ,  #hyttekrokenblogg ,  #hyttekrokenblogg_bad ,  #interør ,  #hytteinteriør