Kjære følgere og medlemmer! Hyttesoverom er ukens tema denne gangen. Når vi er borte, så lengter vi ofte hjem til senga vår. Da jeg skulle bygde meg hytte, så var målet mitt omvendt. Jeg skulle lengte etter senga på hytta. Den skulle i hverfall  være like god som hjemme, om ikke bedre.

Og sånn ble det. Nå gleder jeg meg bestandig til å komme på hytta, til mitt koselige soverom med den gode senga 😉 Men nok om min hytte. Den skal jeg skrive litt om senere. 

Tusen takk til alle som har delt sine bilder med oss! Her kommer det en serie flotte soveromsbilder dere kan kose dere med.

Vi starter med @levepaalandet  som deler 1 bilde med oss. Blått, lyst, luftig og trivelig soverom på toppen her.

Så kommer det 4 bilder fra @min_lille_hytte. Hun har sendt oss før og etterbilde også fra oppussing av seng og soverom. Det ble jo så fint!

@eva_litol har nettopp blitt ferdig med prosjekt soverom på hytta. Det ble jo bare så stilig!

Så har @symagi delt 2 bilder fra sin hytte med oss. Lekkert.

Til slutt kommer det 1 bilde av gjesterommet på hytta til @laisamarai. Går fint an å være gjest her ja 🙂

Håper dere koste dere med disse bildene og vil fortsette å følge med på bloggen. Det kommer flere soveromsbilder når jeg har fått klargjort flere bilder og tekst. Det er mye arbeid , men veldig gøy å jobbe med. Artig at dere vil dele så mange flotte bilder med alle oss!

NB! Besøk gjerne sidene flere ganger, da det hele tiden kommer inn nye bilder som jeg legger inn på gamle innlegg som f.eks. kjøkken nå i første omgang 😉 

 

I uke 20 blir temaet hytte-stue. Vil du jeg skal skrive om akkurat din hytte, så send/del bilder med meg på:

* Mail: hyttekroken@gmail.com

* Facebook: chat

* Instagram: #hyttekrokenblogg på dine soveromsbilder

Fint hvis dere vil legge ved litt informasjon om bildene dere deler/sender meg. Koselig å skrive litt om hvert enkelt bilde. F.eks, alder på hytta, hvor i landet den ligger osv. Gjør det dere føler for. Det er uansett morsomt å samle masse temabilder på en plass. 

Jeg skal blogge om alle rom i hytta til slutt. Også utestue og uteområdet. Det er bare å være forberedt og ta masse bilder når dere først er på hytta. Følg med på ukas tema etter hvert, og del gjeldende rom med oss 😀

Ha en strålende 1. mai 🙂

 

 

Tone

 

 

 

 

#hytte ,  #hyttesoverom ,  #soverom ,  #hytteliv