God søndag! Her kommer ukas siste innlegg om temaet hyttekjøkken. Dette har vært en morsom blogguke. Gøy å blogge når man ser at dette faller i smak. Koselige tilbakemeldinger har jeg også fått litt av. Så jeg har allerede begynt å glede meg til neste blogguke med temaet, hyttesoverom. 

Vi starter med @stemsa. Hun har delt 3 flotte bilder med oss. Sjøhytta ligger i Aure på Nord-Møre. For en utsikt 😀

@nisva68 har også delt ett koselig kjøkkenbilde med oss fra hytta på Tunvold.

Så kommer ett bilde fra Berit Lillehagen. Kjøkkeninnredningen er laget av en lokal kvinnelig snekker. Her er det god benkeplass og i tillegg en trillbar benk med hyller til oppbevaring. Materialet er Valkromat.

@hytteinspirasjon_fjellet har også delt 1 flott bilde med oss.

@trinehalsaunet har sendt oss dette bilde. Her er det pizza snart 😉

Til slutt har @uteinnegarnogpinne_nassimora sendt oss 3 bilder fra kjøkkenet sitt. 

Hun har til og med delt ett før-og etterbilde med oss. Det er alltid gøy. Å det ble jo så fint! 

Ja, da var kjøkkenuka over for denne gang. Og tusen tusen takk alle sammen som har delt så flotte bilder med alle oss hyttefolk. Håper dere likte denne måten jeg blogget på, og vil følge med på neste ukes tema også. Mye spennende på gang og nye konkurranser blir det også etter hvert. 

 

Nå til uka blir temaet hytte-soverom. Jeg har fått inn en del bilder, men har plass til noen flere. Så det er bare å fortsette å sende meg bilder i kveld på:

* Mail: hyttekroken@gmail.com

* Facebook: chat

* Instagram: #hyttekrokenblogg på dine soveromsbilder

Fint hvis dere vil legge ved litt informasjon om bildene dere deler/sender meg. Koselig å skrive litt om hvert enkelt bilde. F.eks, alder på hytta, hvor i landet den ligger, og er kanskje senga hjemmelaget, eller kjøpt på ett snekkerverksted? Gjør det dere føler for. Det er uansett morsomt å samle masse temabilder på en plass. 

Jeg skal blogge om alle rom i hytta til slutt. Også utestue og uteområdet. Det er bare å være forberedt og ta masse bilder når dere først er på hytta. Følg med på ukas tema etter hvert, og del gjeldende rom med oss 😀

Ha en strålende søndagskveld dere! En ny uke står for tur 🙂 

 

 

Tone

 

 

#hytte , #hytteliv , #kjøkken , #hyttekjøkken