Hei alle sammen, og tusen takk for alle inspirasjonsbildene jeg har fått å velge i 🙂 Denne uka skal handle om hyttekjøkken. Jeg har fått tilsendt masse bilder fra facebook, og blitt hashtagget hyttekrokenblogg på instagram.

Det å bruke #hyttekrokenblogg, betyr at dere godkjenner at jeg bruker deres bilder på bloggen.

Å det er så utrolig gøy! Nå har jeg fått samlet inn masse kjøkkenbilder som blir lagt ut i løpet av denne uka. Så følg med. Det vil bli lagt ut i flere etapper.

Det finnes så mange ulike typer kjøkken. Det er mange stilarter å velge i mellom. Den romantiske stilen er gjerne landlig, med ton-i-ton hvitt og lyse pasteller, slitte overflater og personlige detaljer. Det moderne kjøkken har ett rent uttrykk. Store, åpne flater. Skap- og skuffefronter er glatte, og gjerne med røffe farger. Det moderne kjøkkenet har åpne løsninger, og rommet har gjerne en stuefølelse. Det klassiske kjøkkenet er gjerne enkelt og elegant, i hvite eller lyse farger. Dette er bare noen eksempler. 

I uke 18 blir temaet hytte-soverom. Så det er bare å begynne å sende meg bilder på:

* Mail: hyttekroken@gmail.com

* Facebook: chat

* Instagram: #hyttekrokenblogg på dine soveromsbilder

Da skal jeg bare finpusse litt på neste blogginnlegg. Det ligger rett rundt svingen, så bare gled dere på masse bilder av koselige hyttekjøkken 🙂

 

Tone