My story! Min historie! Mange lurer på hva som skjer rundt om kring. Vi vil følge med og ta del i ting som skjer, og deler og ingasjerer oss på sosiale medier. Internett er ett verdensomspennende datanettverk, og danner grunnlaget for enormt mange kommunikasjonstjenester som når svært mange.

Det legges til rette for “mange til mange-kommunikasjon”. Tenk hvor mange brukerprofiler vi har opprettet her og der! Det er jo lagt til rette for at vi kan tagge, poste kommentarer, og dele bilder og artikler vi kommer over. Vi deler med familie, venner, kolleger og bekjente. Også de vi ikke kjenner. Kjente sosiale medier er nettsamfunn som Facebook, Twitter, Google, Snapchat, Linkedin, YouTube, Myspace og div. bloggsamfunn. 

Mange liker å dele med alle andre om hva som skjer. Mye er bra og mye er ikke så bra. Det finnes utrolig mye hyggelig på nett. Vi har f.eks Hyttekroken på Facebook. 😉 Der deler hytteeiere over hele landet bilder og kommentarer med tips, råd og inspirasjon med andre medlemmer på gruppa. Vi startet gruppa for 4 år siden, og vi har nå passert 18 000 medlemmer. Litt krangling i ny og ne hender der inne, men som regel er det bare trivsel. 

Hyttekroken har også en egen instagram konto. Den ble opprettet for 1,5 år siden, og har snart 3 000 følgere. Det er så gøy å følge med på alle de flotte og koselige bildene som blir lagt ut.

I mars 2018, ble bloggen Hyttekroken.blogg.no opprettet. Den er jo ganske så fersk ennå, men det har da vært litt trafikk på den også allerede. Det tar tid å bygge opp en blogg, så her må man lære og feile litt underveis. Men planer har vi. Og det er mange. Så her må man bare vente og være tålmodig. Men vi gleder oss til å få ting på plass å jobbe og utvikle ting vi går å drømmer om. Det er viktig å ha drømmer og sette seg mål her i livet 🙂 Bloggen har også fått sin egen facebook-side.

Det nye vi vil jobbe med fremover på bloggen, er å samarbeide med dere medlemmer og følgere. Vi vil kjøre på med litt tema-uker. Som f.eks., i neste uke kjører vi på med HYTTEKJØKKEN-inspirasjon. Det er jo bare så kjekt å få samlet masse bilder av forskjellige typer hyttekjøkken på en plass, som man lett kan finne igjen senere. Vi vil ha bilder av store og små, gamle og nye, med og uten strøm eller vann. Her kan bare medlemmer og følgere sende bilder på min mail, eller på min chat på fb-siden. På IG er det bare å #hyttekrokenblogg på dine hyttekjøkkenbilder. Det betyr at dere bekrefter at det er greit å bruke deres bilder her på bloggen.

Så kommer min favoritt! Snapchat!  MY STORY! 😀 Det er nesten litt komisk. Jeg deler svært lite når jeg er hjemme. MEN PÅ HYTTA!!! Haha, der legges alt på My Story. Alt fra turer, matlaging, strikking, avslapping, pynting og dill og dall. Som vi koooooser oss 🙂 Og vi sier som i forrige Kjendis farmen, “Hva gjør vi nå”? “Koooser oss” 😀 Familie og venner ler, og sier at nå er Tone på hytta i helga, hehe !

Men vi må passe oss for alle nettroll. De er det nok av. Vi må også passe på så vi ikke blir ett selv også. Nettvett er viktig å tenke på. Vi voksne må være ett godt forbilde for våre barn. 

Heldigvis på Hyttekroken er de fleste utrolig rause og greie. Fin og god stemning nesten over det hele. Takk skal dere ha for det alle sammen. Det setter vi i admin svært stor pris på. Hva hadde Hyttekroken vært uten dere? Ingen ting dessverre. Så fortsett å dele bilder og erfaringer med oss. #hyttekrokenblogg , så vi kan dele de koselige bildene deres her på bloggen. Det er så utrolig gøy å få være admin på denne gruppa, og den er stadig i vekst. Så fortsett på samme måte, så har vi en trivelig og god stemning fremover også.

Ha en fin kveld kjære følgere!

 

Tone