♡Fremsnakk, “På hytta hos…” og 10 spørsmål om det gode hytteliv♡

Vi er klare for litt fremsnakk igjen, og denne gangen skal vi bli litt bedre kjent med @grekatt 😍 Dette er skikkelig gøy altså, for her vil dere få se både før og etterbilder i prosessen mot den store hyttedrømmen og veien til det gode hytteliv. Grete liker å gjøre det koselig rund seg, så her skal dere få se hvor flott det har blitt.

Velkommen inn på hyttebesøk og en liten prat med Grete!

1. Fortell litt om deg:
*Jeg er en dame på 54 år med hund og kjæreste, samt to barn og to svigerbarn.

2. Fortell litt om hytta:
*Hytta ligger i Gisnadalen i Rennebu kommune Trøndelag. Jeg har drømt om denne hytta i 15 år og desember 2018 ble den min. Den er fra 1967 med strøm, men må i bekken etter vann.

3. Hvor ofte bruker du hytta?
*Jeg tok den i bruk i januar 2020. Og har vært der neeesten hver helg etter hytteforbudet ble opphevet i april. I desember og januar er jeg ikke fulkt så ivrig pga mørket og kulden

4. Det beste med hyttelivet er?
*Det må være roen, og bare være. Må liksom ingenting.

5. Noe du ikke kunne klart deg uten på hytta?
*Akkurat nå må det være hunden, Gordon, en golden retriver på 8 år.

6. Noe du aldri i verden vil ha på hytta?
*Tror det må være varmepumpe.

7. Tips til aktivitet på hytta:
*Vi er alltid på tur, hele året. Hoppbakker og jetski
har vært vår greie i alle år. Inne er det ofte kortspill. Vokste opp med kurong. Har kjøpt brettspill, men pga avlyst påske ifjor, ble det ikke tatt i bruk.

8. Du vet du er på hytta… *Når jeg våkner opp til bjelleklang fra sau eller kyr.

9. Det værste, beste, morsomste eller skumle du har opplevd på hytta:
*Det verste er kanskje når popkorn kasserollen tok fyr for mange år siden. Så ikke sånn kjempeille. Det beste er alle turene våre, hele storfamilien, og bare det å være sammen. Har hatt mye morro, så vanskelig å komme på noe spesielt. Morro både med kjæresten, gode venninner og familie. Skumleste var når hunden klarte å komme seg løs blant sau. Det gikk bra heldigvis.
Har glemt av både nøkler og sekk, så det er vel de største tabbene😛

10. Bålkos og hyttemat: *Hihi, jeg er ingen gourmetkokk. På vintern må jeg gå på ski, oppover, i en liten halvtime. Så kan ikke fylle sekken alt for mye. Ha vært der mye alene, og da er det fjordlands rømmegrøt og rødvin på fredag, og date med Dr Oetker på lørdag. Har verdens beste vann i bekken, men er også veldig glad i rødvin, øl og snaps🥰 Har grill og bålpanne (gammel jerngryte), men er ikke helt kommet i gang med dem. Litt fersk som hytteeier enda👌

Tusen tusen takk for titten og praten Grete! Dette var riktig så koselig. Skjønner godt at dere trives godt her ja ♡

Med vennlig hilsen

Hyttekroken