Hei! I dag vil jeg dele mine påske-cupcakes med dere. Disse faller i smak uansett hvor jeg har de med. Og det morsomme er at man kan variere farge og pynt til de forskjellige typer anledninger man skal i 😉

Bunn:

 • 3 dl sukker
 • 200 gr margarin (romtemperert)
 • 2 ts vaniljesukker
 • 4 egg (romtemperert)
 • 5 dl mel
 • 2 ts bakepulver
 • 3 dl fløte eller melk

Pisk smør, sukker og vaniljesukker hvitt. Tilsett ett egg i gangen med ca. 1 min mellom hvert egg. Bland sammen mel og bakepulver som siktes i røra. Tilsett fløte og bland forsiktig med slikkepott.

Røren fylles i cupcakesformer eller det du har tilgjengelig.

Stekes i 10-20 min på 200 grader, alt etter som hvor store formene er. Jeg bruker ganske små, da jeg liker det best. De virker ikke så mektige da;)

Fyll:

 • 300 gr margarin
 • 500 gr melis
 • 4 ts. vaniljesukker
 • 2/3 pakke philadelphia-ost naturell.

Sukker og smør røres hvitt. Bland så i vaniljesukker og philadelphia og evt i litt koditorfarge. Ha fyllet opp i en egnet sprøytepose og bruk en passe spiss/tipp til. Min favoritt som jeg har bruk her er en Wilton-tipp nr. 2D. Man begynner da å sprøyte innerst og jobber seg utover.


Dette er en oppskrift fra Manuela Kjeilen fra boka Love Manuela.

Disse er nydelige på smak og enkel å lage. Har laget slike både til bryllup, barnedåp og konfirmasjoner i alle slags farger. Alt etter som hva som passer best til bordpynt og personlighet.

Lykke til:)

Tone