Jeg elsker å pynte bord. Spesielt på hytta. Der liker jeg å pynte med det jeg finner i naturen. Jeg bruker kongler, greiner, mose, blomster, steiner, skjell, ved, kubber osv. 

Sist vi felte trær, fikk jeg min far til å sage ut dekketallerkener og kubber i forskjellige høyde til meg som jeg skulle bruke til bordpynt. 

Jeg tenkte i utgangspunktet at jeg skulle slipe og lakkere dem. Men mulig jeg bruker de som de er. Jeg har laget dem av gran, så jeg regner med at når de tørker, så kan de sprekke litt. Men det har ingen ting å si. De er jo både robuste og røffe å se til. Jeg skal uansett lagre dem i vedboden, så slipper de å stå inne i varmen og tørke for hurtig.

I fjor høst plukket jeg med meg litt mose som jeg la i store blomsterkrukker jeg hadde ute. Den har holdt seg godt igjennom vinteren da den har stått kaldt og fuktig. Jeg tok inn litt som jeg danderte oppå kubbene. Kongler har jeg alltid liggende. Ellers er det mye einer, bjørk, gran og furu utenfor hytta som jeg kan pynte med.

Her har også skogens konge fått plass 😉 

Skal vise dere mer om borddekking siden. Så gøy å følge årstider og temaer med farger og stæsj.

Ha en fin kveld dere <3

 

Tone