Denne salaten må du bare prøve. Nydelig, frisk og god sommersalat. Perfekt i hytteveggen med focacciabrød til. Man kan også severe den som tilbehør til en av dine favorittretter. Den er bare helt magisk til ostefondue. Vil du bruke denne salaten som forrett, fordeler du litt salat på hver tallerken med ristet toast til.

Ingredienser:

* 1 pk ruccolasalat

* 1/2 mango

* 1 granateple

* 1 pk pinjekjerner

* Spekeskinke (250 gr. eller så mye du vil)

* 150 gr ost (F.eks. fetaost, chevre ol).

* 1 ts sennep

* 1 s balsamico eddik

* 4 ss olivenolje

* Salt

* Pepper

Fremgangsmåte:

* Del opp mango i biter.

* Skjær granateple i breie skiver eller båter og plukk ut stenene med en skje eller gaffel. (Det er steinene du skal bruke) 😉

* Del opp spekeskinke i strimler

* Del opp ost i biter

* Fordel ruccola, mango, granateple, spekeskinke og ost lagvis i en salatbolle

* Bland Balsamicoeddik, olje, sennep, salt og pepper godt og tøm dette over salaten.

* Rist pinjekjerner lett i en stekepanne og strø dette over salaten til slutt.

 

Lykke til og håper det vil smake!

Velbekomme 🙂

 

Tone

 

 

 

 

#sommer ,  #salat ,  #hytteliv ,  #hyttekroken ,  #sommermat