♡Fremsnakk, “På hytta hos…” og 10 spørsmål om “Det godehytteliv”♡

I dag skal vi ta ett besøk hos trivelige @badstufrue igjen. Vi har vært hos henne før, men da var vi bare inne. Nå skal vi ta en titt på deres svært flotte uteplass. Denne gangen vil vi også vite litt mer om denne familien, så velkommen på hytta til Daniella og Anders:)

1. Litt om dere:

– Vi er Daniella og Anders. Ett EKTEpar som har bygget drømmehytten sin på fjellet. Føler oss super heldig som har fått denne muligheten. Anders lever etter motto AFK (alt for kona) så her blir det ofte som jeg Daniella ønsker det. Happy wife, happy Life.

2. Litt om hytta:

-Hytte vår fra @ranahytta stod ferdig rett før påske 2019. Den ligger på Norefjell Vest. Med alle fasiliteter vi kunne tenke oss. Så her er det både innlagt vann til boblebadet og strøm til badstuene.

3. Hvor ofte bruker dere hytta?

-Vi bruker hytta så ofte vi kan, og litt til. Er ikke mange helger vi har vært hjemme siden hytta var ny (utenom når det er hytteforbud). Livet er virkelig best på hytta.

4. Det beste med hyttelivet er?

-Det beste med hyttelivet må være å koble ut. Som selvstendige begge to så kan det ofte bli litt mye jobbing på hverdagene, det å kunne reise til fjells å koble av og bare nyte er helt magisk.

5. Noe du/dere ikke kunne klart deg uten på hytta?

-Haha det må bli BADSTU, og bålpanneplassen som en god nummer to.

6. Noe du aldri i verden vil ha på hytta?

-Det er jo veldig skummelt å svare på, har jo lært å aldri si aldri. Men det skal mye til for at jeg går lysere i interiøret. Liker det lune og litt mørke.

7. Tips til aktivitet på hytta.

-Her går det mye i Villkatten, Uno, perling og plusplus. Aking, langrenn, gå på line og bærplukking. Også må jeg si baking, jeg elsker å bake boller. Også strikke da! Det er koselig syssel!

8. Du vet du er på hytta når….

-Traeger grillen til Anders er trilla ut og lokket på badstuovnen er oppe.

9. Det værste, beste, morsomste eller skumleste du har opplevd på hytta..

-Beste jeg har opplevd på hytta må ha vært selve byggeprosessen. Det var så gøy at jeg kunne gjort det om og om igjen. Det verste, nei det må være å ikke få lov å være på hytta. Har ikke opplevd så mye ille på hytta, men opplever ofte det beste hver gang vi er der. ELSKER å være på hytta.

10. Bålkos og hyttemat:

-Det finnes mye digg til bålkos, det må være solbærtoddy i koppen og marshmallows på spydet så er mye reddet for min del. Også syntes jeg vafler på bålpannen er magisk godt. Nå er jeg bortskjemt, Anders er fryktelig flink til å smoke noe super digg på Traeger grillen. Mens jeg står ofte for tilbehør. På hytta har man liksom litt bedre tid til å lage skikkelig digg mat.

Ja, her var det virkelig inspirasjon til uteplassen i bøtter og spann. Helt fantastisk. Skjønner godt at de trives godt på hytta og er der så ofte de kan.

Tusen tusen takk for besøket<3

Mvh.

Hyttekroken