Heisann! I disse coronatider må man bare prøve å finne på noe hyggelig å holde på med. Jeg startet med ett blogginnlegg for en stund tilbake som ble liggende på vent. Eierne av hytta har rukket å pusse opp gangen i mellomtiden, så det var vel meningen at jeg ikke rakk å bli ferdig med det tenker jeg;) Nå fikk jeg med nye bilder fra en flott, praktisk og inspirerende hyttegang, så hva er vel bedre enn det! Anette som heter @anettelia på instagram skal selv få fortelle her om sitt flotte feriested, så da sier jeg bare; Velkommen på hytta til Anette og Jan!

Vi er en familie på to voksne og to barn som kjøpte hytte på Blefjell i Buskerud for fem år siden. Hytta ligger kun snaue to timer fra der vi bor, så vi er mye på hytta i helgene og stort sett i alle ferier.

Hytta er bygd i 1976 og er på 51 kvm. Vi har 3 soverom, med totalt syv sengeplasser. Hytta har innlagt strøm og vann til vegg. I 2015 fikk vi også vei helt frem til hytta.

I tillegg har vi anskaffet oss en bod på utsiden til ved og ski, satt inn nytt kjøkken og ildsted og pusset opp badet. Jeg har alltid vært over gjennomsnittet glad i interiør, så jeg koser meg med store og små prosjekter på hytta.

Speilet over skjenken i stua har vi laget av gamle materialer fra nabohytta, det samme med rammen til kartet på kjøkkenet.

Etter at vi overtok hytta har vi beiset og malt, både utvendig og innvendig. Hytta er malt i fargen Brunsvart. Innvendig har vi beiset veggene med fargen Valnøtt, og malt dører, vinduer og tak i Dempet sort.

Den gamle appelsinkassen fungerer nå som oppbevaring til leker og bøker, og med hjul er den enkel å flytte rundt.

Hver gang vi er på tur, ser vi etter hjertesteiner. De fineste får plass på hylla bak peisovnen.

Vi har samlet mange fine øyeblikk fra hyttelivet i en bildecollage bestilt fra Framkalla.

Gangen er på 4m2, og bestod før av 2 rom. Gang og bod. Vi har rivd ned veggen og malt vegger og tak i Dempet sort fra Jotun. Har satt inn et garderobeskap med dybde 47 cm, som skjuler sikringsskap, skotørker, støvsuger og sko. Dørene er i speil, for økt romfølelse. 3 Malm nattbord fra Ikea fungerer som sittebenk og oppbevaring. I tillegg til kommode og åpne hyller med kurver.

Blefjell er et fantastisk sted, og vi er mye på tur når vi er på hytta – gjerne til en topp. Ellers blir det mye lek og kos på utsiden av hytta også. Prosjektet i høstferien var trehytte til gutta, så den satser vi på blir flittig brukt fremover, både som utsiktspunkt og til overnattinger.

Mvh. Anette og Jan

Tusen tusen takk til Anette og Jan for at de ville dele sin koselige hytte med alle oss i Hyttekroken. Det setter vi stor pris på<3

Mvh. Tone