I dag skal vi ta ett besøk på den flotte hytta hos Mona @monalesjo og Ulf i Ringebu. Denne dama er rå på interiør og har stor sans for koselige detaljer. Her er det hygge i hver en krok. Mona skal selv få fortelle om deres gode hytteliv, så velkommen på hytta på Bånsetra:)

Hei! Vi er en familie på tre. Ulf 49 år, Ludvik på 11 og jeg 46 år. Jeg er Sykepleier og Ulf lege.

Drømmen var egen hytte, så når det endelig ble lagt ut hyttetomter slo jeg til i en alder av 25 år. Laftekasse ble etter hvert bestilt og satt opp i 2004 med god hjelp av min kjære pappa.

Hytta ble satt opp på Bånsetra i Ringebu kommune. Den ligger på 950 moh.

Jeg er vant med det enkle hyttelivet uten innlagt vann og strøm og alle ferier ble tilbrakt på setra som barn. For ca to mnd siden fikk vi strøm og i disse dager får vi innlagt vann, noe vi gleder oss veldig til.

Vi feier Nyttårsaften på hytta bortimot hvert år. Vi jobber turnus, så ikke alltid vi får det til. Har vi ikke julestemning, får vi det ihvertfall når vi kommer til fjells.

Det vi liker best med hyttelivet er stillheten, roen og den flotte naturen. Skiløyper og stier går rett utenfor døra og blir flittig brukt. Her senker vi skuldrene og lader batteriene.

Var ikke dette bra flott da dere! Så gøy å få komme inn på besøk.

Tusen tusen takk til Mona og Ulf for at vi fikk se deres flotte hytteparadis. Skjønner godt at de trives her ja:)

Tone