REKLAME: Finnes det noe koseligere enn å sitte ute en sen sommerkveld på hytta! Stillheten senker seg og man kjenner roen sakte men sikkert komme sigende.

Hvor ofte blir ikke idyllen ødelagt av mygg og knott? Særlig etter en vår og forsommer med mye nedbør.

Jeg hadde hørt mye positivt om Thermacell igjennom sosiale medier, og tenkte at dette hørtes spennende ut. Kunne dette funke? Dette hadde virkelig vært morsomt å prøve.

Jeg fikk tak i 2 typer for å teste. En av typen Thermacell myggjager Halo mini som går på gass og en Thermacell myggjager Radius som går på batteri. Disse skal avvise mygg og knott, og skape en 20m2 mygg-og knottfri sone.

Nå, 1 mnd senere har vi fått testet disse produktene hver for seg flere ganger. Både vi voksne og ungdommen på hytta. Vi er alle enige om at denne virker. Etter at den har stått på ca. 15-20 minutt, er vi ikke plaget av mygg og knott. Vi kan se en og annen før de flyger bort igjen. Vi har kun testet dette i sittegrupper ved hytteveggen hittil.

Kjempekjekt å kunne sitte ute i ro og fred selv om det er vindstille og slippe å måtte rømme inn pga disse små insektene.

Tenker man på klima og insektenes funksjon ute i naturen, så må ingen bøte med livet her. De bare holder avstand.

Så her fra Hyttekroken, kan vi virkelig anbefale Thermacell myggjager. Disse kan du få kjøpt på Thermacell sine nettsider og i butikkene hos Clas Ohlson og Jernia.

Du kan lese mer om disse produktene her: https://noragent.no/thermacell-myggjager/?gclid=CjwKCAjw7anqBRALEiwAgvGgm7HLEpqVA5_6v0ChTS-qrge8R3BjlbeC1pPSW8ew53ePA8G5omha-hoCRBwQAvD_BwE&cn-reloaded=1

Tone