I dag skal vi besøke en koselig hytte på Rømskog. Her er det både flott ute og inne, og de har nok lagt ned en del timer arbeid her ja. For ikke å snakke om den stilige uteplassen! Vi skal nå se bilder fra overtagelsen i februar til nå, så da overlater jeg ordet til hyttefruen @fru._diazkjarstad selv som skal fortelle om hvordan de havnet akkurat her. Så da sier jeg bare; Velkommen på hytta til Jessyl Diaz Kjærstad med familie:)

“Drømmen om hytte som vi kan brukes hver helg startet egentlig for et par år tilbake, da vi (spesielt jeg) alltid lengter til hytta/feriehuset vårt på Abelvær i Trøndelag. Med 12-14 timers kjøretur er det ikke så ofte vi får dra dit.

I starten var vi på utkikk etter en «god gammeldags hytte» uten strøm og vann, midt i skogen og gå-avstand til vann. Etter ett par visninger slo vi fra oss den idyllen med å ha hytte uten strøm og vann, men nært vann og kort avstand hjemmefra skulle det være.

Her har de feiret sin første hyttepåske på Rømskog.

Forelskelsen startet allerede da jeg, svigermor og mine to svigerinner dro på spahelg i Rømskog Spa og Resort en helg i noevember. Jeg falt pladask falt plassen og stedet som lå nært vann, skog/mark og nøyaktig en times kjøring hjemmefra. Så for meg allerede soppturer og bærturer i området.

Jeg husket jeg tekstet og sendte et bilde til min mann om tomt til hyttebygging som lå på hotellet. Nå handlet det nemlig om å overbeviset han om dette flotte stedet. Han ville nemlig ikke ha hytte som ligger i et hyttefelt.


For å gjøre historien kort, så greide jeg å overbeviset han og dermed ble det hytte på Rømskog og siden overtagelsen i februar har vi vært på hytta hver eneste helg.

Mvh. Jessyl Diaz

Tusen tusen takk til Jessyl med familie som ville dele dette med oss i Hyttekroken. Her ser vi at dere virkelig har kost dere siden overtagelsen.

Takk for titten og kos dere videre på deres flotte hytteparadis.

Tone