Hei kjære lesere:) Da er vi i gang med påska 2019. Jeg for min del jobber disse 3 dagene, men fra i morgen av tar jeg også påskefri. Da går turen til hytta der hele storfamilien blir samlet. Vi blir 10 stk på hytta, og vi får også en del besøk, så dette blir også en kjempesosial påske som alltid 😀

I dag skal vi på hyttebesøk hos Janne Kristin Lund @janklund i Tydal. Her ser vi en påskepyntet koselig hytte.

Så da sier jeg bare, Velkommen på hytta til Janne Kristin med fam.:)

Hei! Hytta ble bygd i 1974 av mine foreldre, besteforeldre og onkel. Da var den på ca 60 kvadrat. Mine foreldre bygde på 40 kvadrat i 2008. Da fikk vi snurredo inne, slik at vi slapp å springe over tunet til utedoen.

Vi arvet hytta i 2011. Det var ganske mye som måtte gjøres da vi tok over. Vi har skifta vinduer og kledning på gamledelen og bygd tak over altan.


Inne har vi skifta panel på veggene, lagt flis bak vedovnen, nye gulv og malt tak. Vi har også beisa veggene i nydelen av hytta, satt inn nytt ikea kjøkken, revet en bod og laga større gang.

Vi har også lagt nye gulv inne. Da valgte vi klikk laminat gulv. Kjempe godt å gå på og tåler mye.

Hytta har 3 soverom med 3 sengeplasser i hvert. Vi skal i gang med å pusse opp det siste soverommet nå etter påske. Da er vi ferdige inne. Det er igjen litt ute ennå.


De fleste møblene inne er gamle møbler som jeg har malt. Mye arvet. Gråtoner går igjen mye. Elsker det.

Vi har strøm, men ikke innlagt vann. Vei helt frem.

Hytta ligger i Grønlia, Tydal. Utrolig fin plass med nærhet til det meste.

Vindusomramming, rekkverk og søyler er fra Jønland treprodukter i Selbu.

Mvh. Janne Kristin:)

Takk takk til Janne Kristin for at hun ville dele dette hytteparadiset med oss i Hyttekroken. Det setter vi stor på. Skjønner godt at de trives her ja 🙂

Fortsatt god påske til alle følgere <3

Tone