Reklame/sponset: I samarbeid med Espegard har vi vært så heldig å få gi ut 2 stoler (Log chair) og 1 bord (Log stool/side table) av serien Canadian outdoor til en heldig vinner av forrige ukes Giveaway.

Interessen har vært enorm, og jeg føler meg så heldig som får ha ett lite samarbeid med Espegard ang. disse fantastiske produktene. Dette er gode solide stoler som tåler å stå ute i vær og vind. Du kan lese mer om produktene her: https://www.espegard.no/

Jeg har nå trekt ut en vinner, og vinneren er……

Vinneren av denne fantastiske Giveaway i samarbeid med Espagard er

<<<<<<<<< Sidsel Kvamme @sidsel.kvamme >>>>>>>>> Hurra 😀

Gratulerer så mye til Sidsel og håper du blir storfornøyd med disse herlige utemøblene:D

Jeg er i hvertfall superførnøyd med mine, og de har allerede vært mye i bruk. De er ikke bare lekre å se på, men er også utrolig gode å sitte i.

Gratulerer så mye igjen til den heldige vinner, Sidsel Kvamme 🙂

Tone