Hei! I dag tar vi turen til Gautefall i Drangedal kommune der skal vi besøke Cate @catepihlmann med familie. Her skal vi få se bilder fra riving til oppussing. Her har de lagt ned enormt med arbeid, men du verden så flott det ble!

Så da sier jeg bare; Velkommen på hytta til Cate:)

Hei! Jeg kjøpte en gammel laftet tømmerhytte mens mannen min arbeidet i Serbia. (1,5år). Jeg smeltet fullstendig for hytta og “den snakket til meg” med en gang jeg kom inn.

Da han fikk se hytta første gangen, utbrøt han bare at dette må rives….(underetasjen) Og sånn ble det.

Vi rev ned alt. Vi gravde 40 cm ned i bakken, med aurejord og svære stein. Støpte nye gulv, flyttet vegger, la fliser, nytt bad og badstu.

Underetasjen har i dag to soverom med 6 senger, samt sovesofa i kjellerstua.

Selve tømmerdelen av hytta har fått en del nye vinduer og dører, men er ellers slik den var opprinnelig og inneholder to soverom, stue, kjøkken og stor gang. – og så ble det visst nytt tak, når jeg får tenkt meg om.

Hytta ligger på Gautefall i Drangedal kommune. Feltet heter Bleka. Hytta ble flyttet hit, fra Kolsås i Bærum tidlig på 80-tallet på grunn av utbygging til boliger i området der den lå.

Mvh. Cate

Tusen tusen takk Cate for at du ville dele dette med oss i Hyttekroken. Utrolig inspirerende å se hva dere har fått til. Det ble utrolig flott:)

Og gled dere kjære lesere! Straks kommer det flere innlegg fra hytter i Norges langstrakte land.

Tone