Dette innlegget inneholder reklame.

Å som jeg gleder meg til nok en hyttehelg. Det er faktisk meldt sol. Det blir godt etter så mange uværshelger.


Stormen har herjet og store trær har veltet. Hytta ligger oppe på en einerhaug, så her tar vinden. På fremsiden ser vi utover sjøen og på baksiden har vi skog. Vi har bygd trapp og holder på å plante i skråningen opp mot hytta. Nå venter vi bare til snøen smelter, så vi kan fortsette med det vi startet på med i fjor. Det skal nok bli fint her til slutt.

Det er fantastisk å komme på hytta å kjenne roen senke seg. Det å ha utsikt og dyreliv rundt seg er bare så beroligende. Vi har masse ekorn rundt hytta. For noen år tilbake hadde vi ett som ble tamt. Det ville gjerne sitte på min skulder, og kom inn og forsynte seg med kaffebrød på bordet:)


Mye ørn er det også her.

Det er mye som skjer om dagen. Har nå passert 11 000 følgere på Hyttekroken Instagram, og det er bare helt utrolig. Hyttekroken vokser i rekordfart, og det inspirerer meg noe voldsomt. Det ligger enormt mye arbeid bak dette, men det er verd det når jeg får så mange positive tilbakemeldinger fra dere. Hver eneste melding jeg får varmer. Jeg prøver å svare alle, men jeg vet at noen glipper. Beklager det altså, men jeg gjør så godt jeg kan.

Gleden var stor når pakkene fra Espegard kom.

Wow, disse er bare helt rå 😀

På søndag er det siste mulighet til å bli med på tidenes Giveaway. Mandag trekkes den heldige vinner av 2 stoler og 1 bord fra Espegard. Det er så utrolig gøy å samarbeide med dem. De har jo så mye flott for oss hyttefolk. Ønskelisten min er lang ang ting og tang jeg trenger til bålpanna. Den er mye i bruk, og skaper så mye hygge og stemning.

Jeg setter stor pris på alle som følger både Facebooksiden og instagramkontoren. Det er også utrolig gøy at så mange leser bloggen.

God helg alle dere, og husk å bare nyte, kjenne roen og senke skuldrene. Kjenn på stillheten og ta en liten pause fra sosiale medier. Det skal jeg også prøve på i helga. Ta vare på hverandre og lade batteriene.

Tone