Hei dere! I dag skal vi besøke Guri og Børge Mohus sitt hytteparadis i Åfjord. Guri @gurihm har som alle andre sendt meg tekst og bilder som jeg har jobbet med og fått satt sammen uka her. Hun skal selv få fortelle om det gode hytteliv her, så velkommen på hytta til Guri og Børge:)

Velkommen til Rabben i Åfjord, en hytte med sjel. Åfjord ligger på fosenhalvøya i Trøndelag. Åfjord har alt, sjø, fjell, skog og er kjent for sine lakseelver.

Den gamle delen av hytta er satt opp i 1962 med tømmer som min far hentet fra et stabbur på Momyra. I 1967 ble det satt opp et stabbur, som pappa hentet i Hegra. Dette skulle være et uthus. Men i 1994 ble hytta og stabburet og hytta bygd sammen. Derfor har vi «gammelstua» og «nystua».

Jeg overtok er i 1998 og «noen» arbeidstimer er lagt ned av meg og gubben. Mye er gjort, men den gamle sjelen skal bevares. Kan nevnes at vi fant gamle ukeblad som var brukt som isolasjon rundt noen av vinduene. De brukte det de hadde.

Vi har klart å oppgradere såpass at vi bruker den året rundt og vi er her nesten hver helg. Vi er her i jula og i påska…og alle sommerferier. Jeg har faktisk aldri vært i «syden» da hytta er mitt paradis.

Tusen tusen takk til Guri og Børge som ville dele dette flotte ferieparadiset med alle oss i Hyttekroken. Det setter vi stor pris på. Skjønner godt at dere koser dere her ja:)

Tone