I dag skal vi ta ett besøk på hytta hos Vanja Kvalstad @vanjachristin og Terje i Myrkdalen på Voss. Vi besøkte de i forrige innlegg også, da vi fikk se hvordan de har lagd sine egne sengegavler. Nå skal vi få se resten av den flotte hytta. Og det viser seg at det ikke bare er sengegavlene de har lagd selv. Her er både bord, hyller, dører, lamper, senger mm. hjemmelaget.

Så da sier jeg bare,

Velkommen på hytta hos Vanja Christin og Terje, og prosjekt Budeiehaugen 141

“Vi reiste opp til Myrkdalen sesong 06/07 første gang. Forelsket oss… vi kjørte opp og ned i helgene. Så leide vi plass i hytter til vinter og påskeferien i mange år. Deretter på åremål. Først en leilighet og deretter ei hytte på 70 kvadrat. Den siste i to år.

Så ble det tomter til salg i Budeiehaugen, og vi slo til.. Vi lette etter hytte over alt. Laft er pent, men dyrt. Kom over Latlaft og Modern Linda. Vi falt pladask begge to.

Vi fikk bestilt hytta, levert og satt sammen til desember 2017. Deretter tok vi over.

Alt er tatt selv med hjelp av rørlegger og elektriker. Hytta består av 5 soverom, stor stue og kjøkken. To bad, inngangsparti og loftstue. En bod utvendig.

Mye er selvlaget. Skoskap /hylle, kjøkken hyller, etg seng, spisebord, låvedører til loftets to soverom, rekkverk oppe på loftet mot stuen. Lampe over spisebordet og inne på kjøkkenet. To plattinger utenfor kjøkken og soverom. Inngangspartiet har vi også lagt terassebord på.. Leter bestandig etter inspirasjon og finner overalt.

Familien vår består av 4 barn og en hund.. de 3 største er flyttet ut, og minsten er igjen enda..

Vi har mye besøk av familie og venner, og er mye på ski og turer. Paradis hele året. I løpet av 2018, er det kun noen få helger vi ikke har vært der oppe. Nyter stillheten og den storslåtte naturen. Endelig kommet hjem som vi sier.

Vi har mange planer enda, men nå er det rekkverket rundt trappen som skal på plass..bestilt glass og så lager vi rammene som vi har gjort med det andre..”

Mvh. Vanja

Tusen tusen takk for at jeg fikk blogge om din flotte hytte Vanja. Skjønner god at dere trives her ja.

Det er så morsomt å sette sammen bilder og tekst jeg får fra alle dere herlige hyttefolk. Og det vil komme masse slike innlegg mot våren nå. Har fått inn over 60 påmeldinger fra hele hytte-Norge, og jeg bare gleder meg, og ser virkelig frem til å starte opp med jobben. Må bare gjøre ferdig innlegg som ligger på vent ennå, men det nærmer seg.

Her kan du se mer av Vanjas sengegavler.
https://hyttekroken.no/wp-admin/post.php?post=5423&action=edit

Ha en fin dag dere!

Tone