Hei dere! Var det mange som fulgte bladet Hytteliv sin instastory i helga da? De som fulgte den, fikk ett lite innblikk i hvordan Hyttekroken har det på hytta;) Har ikke delt så mye fra hytta før, så jeg var jo litt spent. Jeg deler jo mest fra andre hytter.

Det som var så koselig, var at jeg fikk sååå mange meldinger underveis både på Hyttekroken og Hytteliv sin story. Mange syntes det var gøy å se fra både min hytte, min bror og svigerinne sin og anneksene som jeg besøkte, og da ble det jo skikkelig gøy. Mulig jeg tok litt av da, men pytt pytt, haha..

Nå er det bare å glede seg til neste ambassadør skal ta over storyen til Hytteliv, og det skjer allerede til helga. Morsomt å se hvordan ei hyttehelg kan være for andre hytteentusiaster også 🙂

Det har vært litt travelt for meg i det siste, så jeg har ikke rukket å blogge så mye. Men jeg har så mange oppdrag på vent nå, så følg med. Det kommer masse fint fremover.

Instagramkontoen går så det suser nå. Det ryr inn med følgere og den runder snart 10 000. Når alt er klart skal jeg kjøre i gang en skikkelig fin Giveaway. Gled dere:)

Vi snakkes!

Tone