På hytta er det lov og kose seg litt ekstra, og da er det utrolig kjekt med ett praktisk kjøkken. Men hva er egentlig ett praktisk kjøkken? Er det bare det med innlagt strøm og vann? Nei, det er nok ikke det. Ett praktisk kjøkken er at det er tilrettelagt akkurat de behov du trenger og har bruk for. Om kjøkkenet er stort eller lite, spiller ingen rolle.

Jeg skal skrive om kjøkken uten vann eller strøm senere, men i dag skal jeg bare dele litt kjøkkenbilder jeg fikk tilsendt. Alltid gøy å få litt inspirasjon til alt fra kjøkkenskap, kjøkkenstoler, til pyntegjenstander, dill og dall. Her kommer bilder av både store og bittesmå kjøkken.

@pusterommet_mitt
@pusterommet_mitt
@pusterommet_mitt
@cathrin_jensen
@englehvitt
@englehvitt
@sofiesfarmor
@sofiesfarmor
@sofiesfarmor
@tri_pe
@tri_pe
@tri_pe
@tri_pe
@viviansk73
@viviansk73
@viviansk73
@viviansk73
@viviansk73
@viviansk73
@viviansk73

Så gøy å se hvor forskjellig løsninger man velger, og her var det inspirasjon å hente ja!

Tusen takk til alle som har sendt meg bilder og takk til alle som bruker #hyttekrokenblogg på deres bilder på instagram. Kjekt å ha litt bilder å velge i. Fortsett med det dere:)

Tone