Å innrede en hyttestue er ikke bare bare. Det kommer an på så mye. Har man arvet, bygd nytt, kjøpt brukt, osv. og, hvilken stil skal man velge? Hvor mye hensyn skal man ta om det er fjell, skog eller sjøhytte? Eller hva om man har sommerhytte, vinterhytte eller rett og slett helårshytte!

Det er da det er viktig å finne ut hva man liker selv, og hva som betyr mest for en. Man trenger ikke å henge seg opp i moter og hva som er inn akkurat nå. Og vil man bruke sjøhytta på vinter, så kan man få det lunere med å bytte ut duker, brikker, lys, pynteputer og pledd. Vil man bruke fjellhytta på sommeren, så kan man fint få det lysere med nye, gardiner og andre tekstiler.

Alt dette er opp til en selv. Det er det som er så koselig å inspirerende å se og få følge andre sine hytter. Man får tips og inspirasjon av å bare sitte å bla og skrolle seg nedover i både blogg, instagram, facebook og div. interiørblader.

Her skal dere få se bilder av noen hyttestuer. Dette er bilder jeg fikk tilsendt i fjor. Jeg har mange nye på lager også, men starter med disse.

@englehvitt
@englehvitt
@englehvitt
@englehvitt
@englehvitt
@sofiesfarmor
@sofiesfarmor
@tri_p
@tri_p
@pusterommet_mitt
@fjellhyttami
@drommen_om_en_hytte

@lindamaritstrand
@uteinne_garnogpinne
@uteinne_garnogpinne
@uteinne_garnogpinne

Tusen takk for at dere #hyttekrokenblogg på instagram. Fortsett med det, så er det kanskje ditt bilde jeg skriver om her i bloggen. Alt er av interesse:)

Ha fortsatt en fin dag, og kos dere!

Tone