Håndverk er utrolig fasinerende. Jeg er bare så imponert over personer som håndterer ulike håndverksteknikker.
Noen har dette som yrke, mens andre pusler med dette som ren hobbyvirksomhet. 

I sommer kom jeg i kontakt med Bjørn Helge Hestmo som har dette som hobby. Han holder til på Steinkjer, og det er ingen tvil om at han er dyktig med hendene sine. Det er helt utrolig hva han kan få til, og for å ikke snakke om så koselig og trivelige ting han lager.

Han skal selv få fortelle om om hva han har lager, så kos dere med bilder av flott håndverk under her:)

“Hei! Jeg har laget et lite hyttetun i hagen til “smånissene”. Sedum-matten på taket blomstrer fint. Og med egen brønn, vedtrillebår, sagbukk m/buesag, spade og spett har de noe å holde på med. Med lys inne i hytten er det koselig å se på når mørke høstkveldene kommer”.

Hytten er ca. 60 cm bred og høy, og 120 cm lang.

Brønnen er ca 30 cm høy.

“Og selvfølgelig må det være et hyttetun inne også. Nisser rundt juletider og troll resten av året”.

“Når jeg vart litt for dristig med plenklipperen en altfor varm sommerdag, og med konas små dupedingser. Måtte jeg være litt kreativ og rette på skadene. Så da vart det ønske/blomsterbrønn, blomstertrillebår, jordbær/blomster pyramider, benk og fuglemater som ikke skjæra og måsene kommer seg inn”.

Holder til på Steinkjer

Var ikke dette bra flott da dere! Og dette er bare en liten bit av hva han lager. Han lager også møbler, lysholdere ol., og annet flott interiør. Besøk gjerne Bjørn Helges hobby på facebook, så får dere se alt det flotte han skaper med hendene sine.

Takk til Bjørn Helge som ville dele dette med oss i Hyttekroken:)

Tone