Hyttesoverom kan være så mye. Men hva er vel bedre enn å glede seg til å komme på hytta og kan legge seg i en god seng på ett trivelig soverom! Jeg har sagt det før, og sier det igjen; Når jeg bygde hytte, tegnet soverom, skulle kjøpe seng og til slutt innrede soverommet, så var meningen at at hytta skulle ha den beste senga. Det å være hjemme å glede seg til å komme på hytta til godsenga, var ett av mine mål med hyttedrømmen. Som regel så tenker man; “Det skal bli godt å komme hjem til senga si”. Men det ble som jeg hadde planlagt! Hytta har den beste senga.

Vil i denne reportasjen dele noen bilder fra forskjellige hyttesoverom som kan inspirere. Det er alltid gøy å få inspirasjon til nye ideer. Jeg for eksempel, har nå sett flere bilder med grønt sengetøy eller sengeteppe. Så nå skal jeg på jakt etter nydelig grønt sengetøy til hytta 🙂

Alle bildene er merket under med hvilke instagramkonto de er hentet fra.

@sofiesfarmor , Treungen, Aurak
@sofiesfarmor , Treungen, Aurak
@sofiesfarmor , Treungen, Aurak
@sofiesfarmor , Treungen, Aurak
@laisamarai
@fjellhyttami Lite soverom med hjemmelaget seng
@tri_pe
@lindamaritstrand
@marits_everydaylife
@granlyhytta

Håper dette ga noen gode ideer, og inspirasjon til å pynte litt på hyttesoverommet.

Fortsatt god helg kjære dere, og fortsett og nyt det gode hytteliv <3

Tone