Kjære lesere! Bloggen Hyttekroken er snart 1 år, og har nå tatt ett steg videre i denne bloggverdenen og er klar for nye utfordringer. Jeg er faktisk på vei ut av bloggplattformen Blogg.no, og har startet min egen private blogg. Hyttekroken.blogg.no har blitt til Hyttekroken.no.

Det å få eie sin egen blogg og stå alene, er både artig og litt skummelt. Men jeg vet at dette blir veldig bra og at det var den rette avgjørelse å ta. Nå styrer jeg alt selv, og er min egen herre.

Bloggen fortsetter i samme stil som før, men nå uten blogg.no`s reklameinnslag. Hvis det kommer reklame her inne, så skal det være etter avtale med meg og helst hytterelatert.

Jeg har fått god hjelp til å bygge opp bloggen fra en som virkelig kan dette, og det har vært en spennende prosess. Noen ganger er det lurt å bruke profesjonelle til ting man ikke har så mye greie på selv.

Dette er mitt første innlegg i Hyttekroken.no, og blir som ett slags prøveinnlegg. Det vil ta litt tid å sette seg inn i alt det tekniske, men det skal gå greit etter hvert. Alt innhold som var på den gamle bloggen, vil du finne igjen her også.

Planer fremover:

I tiden fremover vil det komme ut forskjellige typer innlegg. Jeg har ett par “På hytta hos…- innlegg, som skulle ut rett etter jul, så de vil jeg prioritere i første omgang. Så skal jeg jobbe med “Ring hytta varm”. Det vil komme ut flere matoppskrifter, og jeg skal jobbe med noen ønsker jeg ha fått inn fra dere lesere. Hvert enkelt rom i hytta skal også få flere nye innlegg.

Jeg skal etter hvert komme i gang med nye “På hytta hos…-innlegg. Har pr. dato fått inn over 60 påmeldte fra hele landet. Dette gleder jeg meg virkelig til å jobbe med. Det er bare så trivelig å få bli “kjent” med, og få lov til å “besøke” så mange hytter i Norges langstrakte land. Ja, til og med hytter i Sverige har vi besøkt. Hyttekroken setter stor pris på gjestfriheten, og takker og bukker for alle snille hytteeiere som vil dele sine koselige hytter med oss.

Facebook og instagram:

Som de fleste vet, så har Hyttekroken både en facebookside, facebookgruppe og instagramkonto også.

Facebookside: Denne siden ble opprettet 19.mars 2018. Dette er facebooksiden til Hyttekroken.no og her er det bare jeg som kan dele innlegg. Alle blogginnlegg publiseres fortløpende med delbar link. Følg gjerne siden, og få med deg siste nytt.

Facebookgruppe: Dette er en gruppe som ble opprettet 14.februar 2014. Den har nå passert 20 000 medlemmer. Her kan alle medlemmer dele koselig hyttebilder, tips og råd med alle andre i gruppa. Vi godtar ikke reklame, kjøp og salg. Dette blir slettet uten forvarsel.

Instagram: Denne kontoen ble opprettet 17.januar 2016. Her deler Hyttekroken bilder fra alle slags hytter. Jeg er på utkikk etter nye godbiter hele tiden som kan gi inspirasjon til alle dere. Det er også gøy å fremsnakke nye koselige hyttekontoer. #hyttekroken, så kan det være akkurat ditt bilde som blir delt. Hyttekroken.no er også på utkikk etter inspirerende bilder som kan brukes i bloggen. #hyttekrokenblogg, så kan ditt bilde brukes her også. Instagramkontoen har eksplodert i det siste og blitt svært populær. For tiden kommer det inn over 1000 nye følgere pr mnd. Det er utrolig gøy å få være del av denne utviklingen av Hyttekroken. Jeg er ydmyk og takker og bukker.

Tips til innhold og samarbeid

Har du noe du brenner for, gode tips, eller har lyst til å samarbeide med Hyttekroken, sender du bare mail til, hyttekroken@gmail.com. Alle forslag vil bli vurdert, så ser vi hva vi kan få til.

Håper dere syntes dette hørtes spennende ut og at Hyttekroken kan gi deg inspirasjon og hytteglede. Alle trenger en liten pause i hverdagen, så sett dere ned med en kopp kaffe og kos dere med bloggen.

Tone