Juhu:) I dag er det selveste nyttårsaften! Håper alle har kost seg i jula og tatt godt vare på hverandre. 

I dag skal vi ta ett besøk på hytta til Carina@carinabonsaksen og Thomas på Helgelandkysten. De skal i dette innlegget dele mange flotte bilder fra hytta si. Og ikke nok med det! De deler også mange julebilder fra hytta også.

Så da sier jeg bare,

Velkommen på hytta hos Carina og Thomas 🙂

Hei. Vi begynte og bygge hytta vår i 2017 og flyttet inn i Juni 2018. Da ble hyttedrømmen til virkelighet. Valget ble Ranahytte, modell panorana 5 som vi tegnet litt om, slik at den ble akkurat slik vi ønsket.

Vi er en familie på fire og der koser vi oss store og små. Vi er der så ofte vi kan, og i år skal vi feire jul der også.

Hytta vår ligger på Tro, en liten øy på helgelandskysten. Der er det flott og være hele året, fine turløyper, fisking, magiske solnedganger og vannsport på sommeren.

Svigerforeldrene mine bygde hytte der i 2000, så vi har feriert sammen med dem i mange år og virkelig stor koset oss.  Så da vi bestemte oss for å bygge hytte selv, ble ikke valget vanskelig om hvor vi skulle bygge.

Vi er ikke helt ferdig ennå, da det gjenstår litt små pusk, pluss at vi holder på å bygge utestue.  Gleder oss til mange flotte dager på hytta med familie og venner.

Mvh. Carina og Thomas

Tusen tusen takk for at du ville dele disse flotte bildene fra din hytte med oss i hyttekroken. Det setter vi stor pris på 🙂

Da vil jeg avslutte dette innlegget med å ønske alle sammen ett riktig godt nytt år <3

Litt info:

HYTTEKROKEN.BLOGG.NO er på god vei til å bli Norges største hytteblogg. Den skal inneholde alskens tips, råd og inspirasjon til hytta og campingen.  Det tar tid å bygge opp en slik blogg, men jeg er godt på vei, takket være alle Hyttekrokens medlemmer og følgere på facebook og instagram. Denne bloggen skal bli som ett slags stort hyttearkiv med inspirerende bilder som du lett kan finne frem til inne på KATEGORIER på hovedsiden (HJEM) på bloggen. Ta med deg kaffekoppen og kryp opp i sofaen.Kos deg med herlige inspirerende innlegg om interiør, kos, natur og mat fra forskjellige hytter både i Norge og Sverige.

Jeg blogger systematisk om alle rom i hytta, og ellers alt hyttelivet handler om. Det er bare å ta masse bilder når dere først er på hytta og del i vei. Følg også med på ukas tema, og del dine bilder som passer. Hvordan du deler leser du mer om under her.

Er nå i gang med “På hytta hos…”-innlegg. Noen besøker jeg selv, mens hos andre får jeg tilsendt bilder og tekst. Dette er bare så gøy, og det kommer så mye flott fremover 😀

Oversikt over temaukene: (Her har det blitt forandringer underveis pga stor pågang av “På hytta hos…”-innlegg 😉

*Uke 42- : På hytta hos…. fjellhytter

#hyttekrokenblogg_fjellhytta

*Uke 49 : Fargevalg inne og ute: Hvilke farger har du brukt? Beis/maling/lakk?

#hyttekrokenblogg_fargevalg

*Uke 50-52 : Advent og jul på hytta

#hyttekrokenblogg_jul

*Uke 1- : På hytta hos…. fjellhytter

#hyttekrokenblogg_fjellhytta

 Vil du bli med på “På hytta hos…”, eller dele mange bilder fra din hytte, så send meg bilder på:

* Messsenger/melding/innboks/chat til siden Hyttekroken fb. eller min personlige messenger Tone Merete Abusland eller Instagram sin innboks. På denne måten slipper jeg å redigere hvert bilde.

Du kan også sende meg flere bilder på:

* Mail: hyttekroken@gmail.com

For deling av bare ett eller få bilder:

* Instagram: #hyttekrokenblogg_… med ukas tema bak.

F.eks: #hyttekrokenblogg_bad

#hyttekrokenblogg_loft

*Ellers kan du bare #hyttekrokenblogg på bilder utenom tema. Disse kan jeg blogge om når som helst og innimellom. Litt sånn “livetpåhyttabilder” av akkurat det du føler du vil dele med oss 😉

Jeg tar i mot alle bilder med stor takk 🙂

Ha en strålende dag dere 😀

Tone