Del 4: Det er ingen fasit på hvilken farge en bør velge til en sjøhytte eller en fjellhytte. Det er det som er så gøy å se med disse innleggene. Her ser vi at man faktisk kan velge alt. Når man blar seg igjennom “På hytta hos….”innleggene, så ser man hvor forskjellig man er, og alt interiør og farger man kan velge i. Det er det som er så inspirerende med alt dere sender inn og som jeg får lov å skrive om.

Her kommer nest siste innlegg for denne gang om farger på hytta. Vi skal i dette innlegget ta en nærmere titt på hytta til Linda @KvitVest og Nils Harald.

Linda skal selv få fortelle litt om diverse valg ang hytta her: 

Mannen min Nils Harald og jeg med 4 barn, startet hyttedrømmen med kjøp av tomt sep. 2017. Her er starten 18.juni i år! Vi fikk brukstillatelse 10.oktober. Her har det gått unna og alt er ikke helt på plass, men utrolig stolt over å kommer så langt som nå.

Vi har installert luft til vann varmepumpe som varer opp hele hyttas 1 etg med vannbåren varme og viftekonvektorer i 2 etg, samt varmer opp varmtvannet. Sparer mye på oppvarming på denne måten når vi ønsker varme i hytta hele vinteren.

Her er Osmo (hardvoksolje) fargene vi har brukt i vår tømmer hytte @KvitVest. Utrolig fornøyd og den lyse «snø» gulner ikke. Den lyse er «Snø» og den mørke er «Kongle» begge Osmo. Hele hytta er i «snø» på vegger, litt hvitere med fiskebeinmønster i tak eller rett, men dragerne er i «snø» eller «kongle» som vi kun har på TV stua i 2 etg.

Når møbler ankommer og under prosessen: 

Vi bestille kjøkken, skap, senger og baderomsinnredning av Olerud male og snekkerverksted.

Pga. at vi valgte samme lyse Osmo dekkorvoks snø i hele hytta, var vi litt dristigere med forskjellige farger av interiøret. Også noen fikse ting med gangskap uten bunn, så varmen kommer opp pluss lufting. Henger man fuktige klær inn, så tørker det. 

På badene er det praktiske skuffer til mange toalettmapper.

Vi ønsket at alle skal få plass rundt spisestue bordet så med 2 lemmer blir det 5 meter. Ellers er det på 3,80. Vi elsker å ha familie og venner med oss. På bildet ser dere at stolene ved spisestuebordet er terrassestoler. Nå er nye til bestilling 😉

Vi har valgt fliser på gulv gang/kjøkken/stue. Enkelt å holde rent, og vi trenger ikke å være bekymret over vann og møkk. Det er bare å gå inn med sko. Tregulv med samme farge i resten. Utenom bad.

Nå er det bare å få resten ferdig, for jul og nyttår skal feires på KvitVest.

Tusen tusen takk for bilder! Så morsomt og inspirerende å få se bilder fra nesten hele prosessen. Det er mange valg man skal ta, så det er så utrolig kjekt å få se forskjellige løsninger på farger og interiør. 

Litt info:

HYTTEKROKEN.BLOGG.NO er på god vei til å bli Norges største hytteblogg. Den skal inneholde alskens tips, råd og inspirasjon til hytta og campingen.  Det tar tid å bygge opp en slik blogg, men jeg er godt på vei, takket være alle Hyttekrokens medlemmer og følgere på facebook og instagram. Denne bloggen skal bli som ett slags stort hyttearkiv med inspirerende bilder som du lett kan finne frem til inne på KATEGORIER på hovedsiden (HJEM) på bloggen. Ta med deg kaffekoppen og kryp opp i sofaen. Kos deg med herlige inspirerende innlegg om interiør, kos, natur og mat fra forskjellige hytter både i Norge og Sverige.

Jeg blogger om alle rom i hytta, og ellers alt hyttelivet handler om. Det er bare å ta masse bilder når dere først er på hytta og del i vei. Følg også med på ukas tema, og del dine bilder som passer. Hvordan du deler leser du mer om under her.

Er nå i gang med “På hytta hos…”-innlegg. Noen besøker jeg selv, mens hos andre får jeg tilsendt bilder og tekst. Dette er bare så gøy, og det kommer så mye flott fremover 😀

Oversikt over temaukene: (Her har det blitt forandringer underveis pga stor pågang av “På hytta hos…”-innlegg 😉

*Uke 42- : På hytta hos…. fjellhytter

#hyttekrokenblogg_fjellhytta

*Uke 48- : Fargevalg inne og ute: Hvilke farger har du brukt? Beis/maling/lakk?

#hyttekrokenblogg_fargevalg

*Uke 50- : Advent og jul på hytta

#hyttekrokenblogg_jul

 

 Vil du bli med på “På hytta hos…”, eller dele mange bilder fra din hytte, så send meg bilder på:

* Messsenger/melding/innboks/chat til siden Hyttekroken fb. eller min personlige messenger Tone Merete Abusland eller Instagram sin innboks. På denne måten slipper jeg å redigere hvert bilde.

Du kan også sende meg flere bilder på:

* Mail: hyttekroken@gmail.com

For deling av bare ett eller få bilder:

* Instagram: #hyttekrokenblogg_… med ukas tema bak.

F.eks: #hyttekrokenblogg_bad

#hyttekrokenblogg_loft

*Ellers kan du bare #hyttekrokenblogg på bilder utenom tema. Disse kan jeg blogge om når som helst og innimellom. Litt sånn “livetpåhyttabilder” av akkurat det du føler du vil dele med oss 😉

Jeg tar i mot alle bilder med stor takk 🙂

Ha en strålende dag dere 😀

 

Tone