God søndag kjære Hyttekrokenfølgere! Nå begynner bloggen å bli stappfull av inspirerende innlegg fra mange mange forskjellige hytter rundt om kring.  I dag skal vi besøke denne flotte hytta på Geilo. Bli med inn da vel og ta en titt!

Velkommen på hytta hos Gunn Helen Gauteplass @Gundahelen og  🙂

“Hei!

Da skal jeg prøve å fortelle litt om oss. Vi er en familie på 5. Mann og kone og 3 store/voksne gutter.

Vi bor på Sotra utenfor Bergen og har nesten 4 timer til hytten. Men reiser så ofte vi kan. Mann jobber offshore og har mye fritid mens jeg jobber 100 % i kommunen på personal avd. Så ikke like lett for meg å få fri.

Vi kjøpte en gammel hytte i Skurdalen på Geilo i 1999. Den brukte vi fram til påsken 2012. Da rev vi den og bygget vår nye. Den flyttet vi inn i jula 2012. Vi fikk snekker til å sette den opp og ta rom-inndeling, ellers gjorde vi alt selv. 

Peisen har vi laget helt selv + salongbord, utemøbler og div.

Vi er veldig glad i å lage ting selv, og glad i gamle ting fra gården hvor hytten står.

Svigerfar kommer fra gården hvor hytten ligger.

Vi elsker alle årstider her på Geilo. Vinter og høst er dog favoritten. Turer i ett magisk landskap gir masse energi til hverdagen. Vi koser oss med gutta og venner på besøk, men og helt alene.

Ja dere, da har vi besøkt nok en koselig hytte! Tusen tusen takk for at dere ville dele dette med alle oss i Hyttekroken. Skjønner godt dere trives her ja 🙂

Litt info:

HYTTEKROKEN.BLOGG.NO er på god vei til å bli Norges største hytteblogg. Den skal inneholde alskens tips, råd og inspirasjon til hytta og campingen.  Det tar tid å bygge opp en slik blogg, men jeg er godt på vei, takket være alle Hyttekrokens medlemmer og følgere på facebook og instagram. Denne bloggen skal bli som ett slags stort hyttearkiv med inspirerende bilder som du lett kan finne frem til inne på KATEGORIER på hovedsiden (HJEM) på bloggen. Ta med deg kaffekoppen og kryp opp i sofaen.Kos deg med herlige inspirerende innlegg om interiør, kos, natur og mat fra forskjellige hytter både i Norge og Sverige.

Jeg blogger systematisk om alle rom i hytta, og ellers alt hyttelivet handler om. Det er bare å ta masse bilder når dere først er på hytta og del i vei. Følg også med på ukas tema, og del dine bilder som passer. Hvordan du deler leser du mer om under her.

Er nå i gang med “På hytta hos…”-innlegg. Noen besøker jeg selv, mens hos andre får jeg tilsendt bilder og tekst. Dette er bare så gøy, og det kommer så mye flott fremover 😀

Oversikt over temaukene: (Her har det blitt forandringer underveis pga stor pågang av “På hytta hos…”-innlegg 😉

*Uke 42- : På hytta hos…. fjellhytter

#hyttekrokenblogg_fjellhytta

*Uke 48- : Fargevalg inne og ute: Hvilke farger har du brukt? Beis/maling/lakk?

#hyttekrokenblogg_fargevalg

*Uke 50- : Advent og jul på hytta

#hyttekrokenblogg_jul

 Vil du bli med på “På hytta hos…”, eller dele mange bilder fra din hytte, så send meg bilder på:

* Messsenger/melding/innboks/chat til siden Hyttekroken fb. eller min personlige messenger Tone Merete Abusland eller Instagram sin innboks. På denne måten slipper jeg å redigere hvert bilde.

Du kan også sende meg flere bilder på:

* Mail: hyttekroken@gmail.com

For deling av bare ett eller få bilder:

* Instagram: #hyttekrokenblogg_… med ukas tema bak.

F.eks: #hyttekrokenblogg_bad

#hyttekrokenblogg_loft

*Ellers kan du bare #hyttekrokenblogg på bilder utenom tema. Disse kan jeg blogge om når som helst og innimellom. Litt sånn “livetpåhyttabilder” av akkurat det du føler du vil dele med oss 😉

Jeg tar i mot alle bilder med stor takk 🙂

Ha en strålende dag dere 😀

Tone