Kjære Hyttekrokenlesere! Håper alle har hatt en fin helg. Det har i hvertfall jeg. Vi har vært på hytta, og store og små har kost seg rundt bålpanna ute, og i helga var det perling som var det store. 

I dette innlegget i serien “På hytta hos…”, skal vi få besøke Anne Karine Bekkedal, @annekarinebekkedal og mannen Haakon sin koselige tømmerhytte på Vegglifjell. 

Her skal Kine selv få fortelle om livet på hytta, så da sier jeg bare: Velkommen “På hytta til Kine og Haakon på Vegglifjell” 🙂

Vi har hytte på Vegglifjell, beliggende 875 moh. Den er bygd i 2017, og er en liten hytte på 54 kvm. Den inneholder hems med to soverom som ikke blir regnet med i boligareal, da det kun er to meter under taket.

1 etg. inneholder ett soverom med dobbeltseng, og ett soverom med enkeltseng. Ett bad med wc, dusj, men med utvendig bod med ekstra wc, servant og vv tank.

Dette er en tømmerhytte med stue/kjøkken i ett.

Spisebordet er en tykk tømmerstokk med påsatt understell. Ved bordet er det brukte stoler som vi malte. Vi har valgt Ikea kjøkkeninnredning med hyttepreg.

Peisen ble murt på stedet.

Jeg er glad i innredning og interiør. Det er stort sett mannen min og jeg som bruker hytta, men av og til sønn og svigerdatter i tillegg til at vi har med venner hit.

Det er flott utsikt fra hytta og ett er flott turterreng på Veggli både sommer og vinter.

Noe så flott da dere! Skjønner godt Kine og Haakon med familie og venner koser seg her ja. Her var det virkelig fantastisk. Nydelig hytte og nydelig natur.

Tusen tusen takk for at dere ville dele det gode hytteliv med Hyttekroken. Vi setter stor pris på det <3 

Da er det bare å følge videre med på bloggen kjære lesere. Jeg er så heldig at jeg skal få skrive om mange flotte hytter, så det er bare å glede seg fremover 🙂

Litt info:

Mitt mål er at HYTTEKROKEN.BLOGG.NO skal bli Norges største hytteblogg som skal inneholde alskens tips, råd og inspirasjon til hytta og campingen.  Det tar tid å bygge opp en slik blogg, men jeg er godt på vei, takket være alle Hyttekrokens medlemmer og følgere på facebook og instagram. Denne bloggen skal bli som ett slags stort hyttearkiv på inspirerende bilder som du lett kan finne frem til inne på kategorier. 

Jeg blogger systematisk om alle rom i hytta, og ellers alt hyttelivet handler om. Det er bare å ta masse bilder når dere først er på hytta og del i vei. Følg også med på ukas tema, og del dine bilder som passer. Hvordan du deler leser du mer om under her.

Er nå i gang med “På hytta hos…”-innlegg. Noen besøker jeg selv, mens hos andre får jeg tilsendt bilder og tekst. Dette er bare så gøy, og det kommer så mye flott fremover 😀

Oversikt over temaukene:

*Uke 42-43: Fjellhytta

#hyttekrokenblogg_fjellhytta

*Uke 44-45: Fargevalg ute. Hvilken farge har du på hytta utvendig?

#hyttekrokenblogg_fargevalg

*Uke 46-47: Fargevalg inne: Hvilke farger har du brukt på vegg/tak innvendig? Beis/maling/lakk?

#hyttekrokenblogg_fargevalg

*Uke 48-49: Advent på hytta

#hyttekrokenblogg_advent

*Uke 50-52: Jul på hytta

#hyttekrokenblogg_jul

 

 Vil du bli med på “På hytta hos…”, eller dele mange bilder fra din hytte, så send meg bilder på:

* Messsenger/melding/innboks/chat til siden Hyttekroken fb. eller min personlige messenger Tone Merete Abusland eller Instagram sin innboks. På denne måten slipper jeg å redigere hvert bilde.

Du kan også sende meg flere bilder på:

* Mail: hyttekroken@gmail.com

For deling av bare ett eller få bilder:

* Instagram: #hyttekrokenblogg_… med ukas tema bak.

F.eks: #hyttekrokenblogg_bad

#hyttekrokenblogg_loft

*Ellers kan du bare #hyttekrokenblogg på bilder utenom tema. Disse kan jeg blogge om når som helst og innimellom. Litt sånn “livetpåhyttabilder” av akkurat det du føler du vil dele med oss 😉

Jeg tar i mot alle bilder med stor takk 🙂

Ha en strålende dag dere 😀

 

Tone