Reklame |

Vet mange lurer på hva jeg gjorde på Egmont Publising, Nydalen, Oslo i går! Det var noe jeg virkelig hadde gledet meg og sett frem til. Jeg røpet litt til dere på Instagram stories, der jeg skrev at jeg var på vei til Oslo for å møte andre hytteinteresserte som også var glad i det gode hytteliv.

Egmont Publishing er norges største utgiver av blader, magasiner, tegneserier og digitale tjenester til barn og unge.

Jeg måtte jo bare ta en selfie med Donald Duck..

Og resten av gruppa med akkurat samme interesse som meg 😉

På Egmont møttes vi en gjeng med hytteglade folk fra hele landet. Vi var faktisk bedt inn fra Bladet Hytteliv! 

Gjett om vi koste oss! Vi snakket om hva generelle hyttelivet handlet om og diskuterte i grupper. Rett og slett tips, råd og inspirasjon som omhandler det gode hytteliv. Utrolig gøy å få møte gjengen bak Bladet Hytteliv og se hvor bladet kommer fra. For en super gjeng! 

Så til saken…

Jeg har nå offisielt blitt ambassadør for Bladet Hytteliv, og gjett om jeg synes det er bra gøy da! Jeg elsker jo å holde på med dette, så det her føler jeg er midt i blinken for meg. 

Dere skal få høre mer om dette etter hvert, og jeg ser virkelig frem til å være en del av dette samarbeidet 🙂 

Jeg har nå kommet meg hjem til Trondheim igjen, og har så mange tanker, ideer og inntrykk å fordøye. Jeg har storkost meg i hele dag, og det var så gøy å møte så mange koselige hyttefolk. Vi var en bra gjeng som møttes for å snakke om vår felles store interesse, og vi hadde det så trivelig sammen. 

Da er det snart helg dere, og jeg gleder meg til å komme meg på hytta igjen. Ser frem til å sette meg ned i sofaen med fyr i ovnen og fordype meg i siste utgave av Bladet Hytteliv.

Ha en riktig god helg, la skuldrene senke seg og nyt den gode roen som kommer sigende <3

 

 

Tone