Kjære Hyttekrokenlesere! I dette innlegget er vi så heldige å få lov til å besøke ei flott og koselig hytte på Glåmos. Rita Solheim @ritakonstansesol skal selv få fortelle om sitt hytteparadis her:

Så da sier jeg bare, Velkommen på hytta hos Rita og Morten!

Hei! Vår fjellhytte ligger mellom Røros og Glåmos, sør i Trøndelag. Vi fikk satt opp ei tømmerkasse som er håndlaget fra Os i Hummelfjell. Vi har delvis tegnet den selv. Navnet på hytta som ble Langhytta, ble gitt av naboene som syntes at hytta var så lang da tømmerkassen ble satt opp 😉 

I 2006 kom den opp, og vi gjorde absolutt alt selv. Vi la tak på gammelmåten med torv. Etterhvert ble det en garage med ildstue i enden.

I fjor ble det satt opp et anneks på 27 kvm innvendig (hytta er 97). Vi legger stein selv og pipene er belagt med skifer som er plukket ved Ånøya, ikke langt fra Melhus hvor vi bor. Klokketårnet er laget selv det også.  

Vi har vedfyrt stamp som Morten er veldig glad i. Her hender det at naboene også kommer innom på ett bad.

Ettersom vi har bygget så mye, har det ikke blitt så mye turer på oss. Men innimellom har vi tatt oss tid til både skiturer og sykkelturer.

Vi har alltid plass til venner, familie og hyttenaboer på hytta vår. Hytta har 4 soverom, og i annekset er det plass til 4. Der er det soverom og sovesofa på stua med kjøkkenkrok.

Det er snart jul og jeg er så glad i pynting og stæsj.

Tusen tusen takk til Rita og Morten som ville dele denne fantastiske hytta med oss. Ikke rart at de trives godt! Jeg setter stor pris på alle som er så gjestfri og raus, og som vil dele sine hytter med oss i Hyttekroken. 

Det er bare å følge med, for jeg har fått tilgang til å dele mange flotte hytter med dere fremover 🙂

Litt info:

Mitt mål er at HYTTEKROKEN.BLOGG.NO skal bli Norges største hytteblogg som skal inneholde alskens tips, råd og inspirasjon til hytta og campingen.  Det tar tid å bygge opp en slik blogg, men jeg er godt på vei, takket være alle Hyttekrokens medlemmer og følgere på facebook og instagram. Denne bloggen skal bli som ett slags stort hyttearkiv på inspirerende bilder som du lett kan finne frem til inne på kategorier. 

Jeg blogger systematisk om alle rom i hytta, og ellers alt hyttelivet handler om. Det er bare å ta masse bilder når dere først er på hytta og del i vei. Følg også med på ukas tema, og del dine bilder som passer. Hvordan du deler leser du mer om under her.

Er nå i gang med “På hytta hos…”-innlegg. Noen besøker jeg selv, mens hos andre får jeg tilsendt bilder og tekst. Dette er bare så gøy, og det kommer så mye flott fremover 😀

Oversikt over temaukene:

*Uke 42-43: Fjellhytta

#hyttekrokenblogg_fjellhytta

*Uke 44-45: Fargevalg ute. Hvilken farge har du på hytta utvendig?

#hyttekrokenblogg_fargevalg

*Uke 46-47: Fargevalg inne: Hvilke farger har du brukt på vegg/tak innvendig? Beis/maling/lakk?

#hyttekrokenblogg_fargevalg

*Uke 48-49: Advent på hytta

#hyttekrokenblogg_advent

*Uke 50-52: Jul på hytta

#hyttekrokenblogg_jul

 

 Vil du bli med på “På hytta hos…”, eller dele mange bilder fra din hytte, så send meg bilder på:

* Messsenger/melding/innboks/chat til siden Hyttekroken fb. eller min personlige messenger Tone Merete Abusland eller Instagram sin innboks. På denne måten slipper jeg å redigere hvert bilde.

Du kan også sende meg flere bilder på:

* Mail: hyttekroken@gmail.com

For deling av bare ett eller få bilder:

* Instagram: #hyttekrokenblogg_… med ukas tema bak.

F.eks: #hyttekrokenblogg_bad

#hyttekrokenblogg_loft

*Ellers kan du bare #hyttekrokenblogg på bilder utenom tema. Disse kan jeg blogge om når som helst og innimellom. Litt sånn “livetpåhyttabilder” av akkurat det du føler du vil dele med oss 😉

Jeg tar i mot alle bilder med stor takk 🙂

Ha en strålende dag dere 😀

 

Tone