God mandag kjære lesere! Da har jeg startet på min 4. og siste ferieuke. Jeg har vært på hytta hele tiden, og blir nok her noen dager til også. Litt dårlig med blogging har det vært, og beklager det folkens, men det skyldes rett og slett at nettkapasiteten her er litt redusert.

Men når ferien er over og jeg er hjemme igjen, skal det bli litt flere innlegg etter hvert. Jeg har masse på lager og mye stoff å jobbe ut i fra. Så det skal da bli bra det her.

Temaet nå skal handle om uteplassen. Jeg har fått inn masse bilde jeg skal dele med dere, så bare gled dere. Jeg deler det opp i puljer, da jeg har en del å velge ut i fra. Jeg ba dere sende inn bilder fra deres uteområde på hytta. Alt var, og er av interesse, som for eksempel, utemøbler, hytteveggen, platting, berg, paviljong, boblebad, basseng, blomsterbedd, osv. 

Vi starter med 2 bilder fra @hyttelivet_fjelltussa sin fjellhytte

Så kommer ett bilde fra @pusterommet_stavadalen , fjellhytte i Stavadalen

@jerok1 har også sendt oss 2 bilder

Deilig avslapping her 🙂 Akkurat som det skal være.

 

Her kommer ett fra @stemsa

@uteinnegarnogpinne_nassimora har også sendt oss 3 bilder.

Til slutt har @tovepia , sjøhytte sendt oss 2 bilder

Å så nydelig 🙂

Dette var første innlegg om uteplassen og hvordan du har det rundt hytta. Så koselig dere har det! Det kommer mer etter hver, så bare følg med. Blir litt usystematisk når jeg blogger fra hytta, men skal bli bedre etter hvert 😉

 

 

Tone