Hyttekrokens pastasalat er virkelig å anbefale. Enkel å lage, sommerlig, frisk og bare helt nydelig! Rett og slett helt perfekt til en varm sommerdag på hytta.

Beregnet til ca. 6-8 personer.

Ingredienser:

* 500 gr. pastarør eller skruer

* 800 – 1000 gr. kyllingfile

* 300 gr. bacon

* 1 paprika

* 1 eske cherrytomat

* 1 eske ruccolasalat

* 1 pose pinjekjerner

* Frisk basilikum

* Sesamolje

 

Slik gjør du:

Kok opp vann og pasta. Skyll pastaen i kaldt vann og tøm den i en stor salat/pastaskål.

Legg bacon på ett stekebrett med matpapir og stek på 200 grader i ca 10-15 min, eller passe gyldne og sprøstekt.

Stek kylling på 200-225 grader i ca.30 min

Del opp kylling og bacon i passe biter. Dette blandes i pastaen. 

Skjær opp paprika og del opp tomat i passe biter. Bland i ruccola og pinjekjerner.

Skyll og kutt opp basilikum og fordel utover i salaten.

Det er 2 prikker over ièn i denne salaten. Og det er basilikum og sesamolje. Det må være Yeo`s, Pure Huile De Sesame, 100% Sesamolje. Dette er noe jeg kjøper på innvandrerbutikk. Den er bare helt nydelig. Bruk så mye du vil 😉

Vil du ha dressing til, så bare bruk din egen favoritt. Foccachiabrød og aiolo er også nydelig til.

Prøv den og nyt den. Jeg regner med at den vil falle i smak. Det har den ihverfall gjort både hjemme og på hytta hos meg 😀

PS! Nydelig oppskrift på nydelig, luftig og lett Foccachiabrød kommer snart på bloggen.

Lykke til!

 

 

Tone